30-07-16

De slag om Keulen

Morgen is er een betoging van enkele duizenden Turken in de Duitse stad Keulen. Enkele nationalistische organisaties zoals de NPD en Identitäre Aktion hebben een tegenbetoging aangekondigd die gisteren door het hooggerechtshof uiteindelijk toch toegelaten werd. De Autonome Nationalisten Vlaanderen zullen samen met de Nationalistes Autonomes Wallonie met een kleine delegatie aanwezig zijn. 

FB_IMG_1469869886502.jpg

28-07-16

De slag om Aleppo is begonnen!

Terwijl er dagelijks aanslagen worden gepleegd in Europese landen, omdat IS stilaan maar zeker de oorlog aan het verliezen is in Syrië en Irak, is de slag om de Syrische stad Aleppo officieel ingezet. De stad word nu omsingeld door het Syrisch Arabisch leger waardoor de buitenlandse terroristen geen toevoerswegen meer bezitten met bv Turkije. President Assad heeft al amnestie aangekondigd voor de terroristen die zich zouden overgeven en Rusland heeft ook al aangekondigd dat het in samenspraak met de Syrische regering een grote humanitaire campagne ging beginnen voor de burgers van de stad die de stad zouden verlaten om de gevechten te ontvluchten. De slag om Aleppo word dus een beslissend gevecht want het zou het deffinitieve einde kunnen betekenen van het internationale terrorisme waarmee Syrie al bijna 6 jaar me te kampen had. Ondanks de financiele en militaire steun van de misdadige Westerse regeringen die samen met Amerikaanse imperialisten en zionisten de buitenlandse terroristen in Syrië gesteund hebben, heeft de wilskracht van het Syrische volk het gehaald. De steun van Rusland heeft er toe geleid dat niet de barbaarse "gematigde rebellen" die vorige week nog een 12 jaring Palestijns kind hebben onthoofd zullen winnen, maar wel het Syrische volk dat haar legitieme president Bashar el Assad steunt in de legitieme strijd tegen het terrorisme. Al 3 jaar  hebben de Autonome Nationalisten hun steun luidkeels kenbaar gemaakt aan de Syrische regering en in haar strijd tegen het internationaal terrorisme, terwijl sommigen enkel het probleem van aanslgen aanklaagden zonder ( bewust ) de oorzaak van dit probleem aan te klagen, nl. het kankergezwel van het internationaal terrorisme in Syrië. De geschiedenis zal uitmaken wie het zal halen en wie er gelijk had, maar 1 ding staat vast en dat is dat sommige Westerse staashoofden voor een oorlogstribunaal moeten staan, net zoals Tony Blair en George Bush ook voor een oorlogstribunaal horen te staan voor oorlogsmisdaden en hoogverraad door terroristen te steunen door o.a. souvereine landen aan te vallen zoals Irak tijdens de golfoorlog.  

13735565_1133778116692281_3640633519254578554_o.jpg

27-07-16

Pastoor vermoord in Frankrijk door IS aanhangers

Gisterenmorgend werd in het Noord Franse stadje Saint-Etienne-du-Rouvray een 86 jarige priester vermoord door een 19 jarige Noord Afrikaan die in Frankrijk leefde en die in het verleden reeds geprobeerd had om naar Syrië te gaan om mee te strijden met IS maar in Zwitserland werd onderschept. Op het moment van de moord droeg de 19 jarige A.K. een enkelband voor die reden. Deze aanslag is het rechtsreekse gevolg van de steun die de Franse regering jarenlang bood aan de zongenaamde "gematigde rebellen" zoals Al Nusra die volgens Laurant Fabius bv "goed werk" leverden..... De enige oplossing om de terreur in Europa te doen stoppen is de legitieme strijd van de Syrische president Assad te steunen! Bij elke aanslag in Europa is er een link naar Syrië, en het kankergezwel maar daar uitgeroeid worden samen met de legitieme regering aldaar dat samen met Rusland strijd tegen het internationale terrorisme.  

 

Steun aan Assad en Poetin in hun strijd tegen het internationale terrorisme!

Geen compromissen, maar op naar de totale vernieting van het internationale terrorisme! 

jong.jpg

25-07-16

Zelfmoordaanslag Duitsland

Gisteren pleegde een Syrische vluchteling een zelfmoordaanslag in de Duitse stad Ansbach. Met een rugzak met explosieven en metalen scherven ( om zoveel mogelijk slachtoffers te maken ) probeerde de terrorist om op een 3 daags muziekfestival binnen te komen, maar de toegang werd hem geweigerd omdat hij geen toegangskaart had. Toen de terrorist niet  binnen binnen raakte, blies hij zichzelf op waarbij hij zelf overleed en verder geen dode vielen maar wel 12 mensen gewond raakten.  

Ansbach-Germany-bomb-explosion-602243.jpg

21-07-16

21 juli dag van nationale rouw

FB_IMG_1469044914458.jpg

20-07-16

17 jarige Afgaanse vluchteling blijkt IS terrorist te zijn!

Gisteren pleegde een 17 jarige Afgaanse vluchteling een aanval uit met een bijl op inzittenden van een trein in Duitsland. Vijf personen, Japanse toeristen, raakten daarbij zwaargewond. Van zodra de feiten bekend raakten, stuurde het persagentschap van IS een persbericht en opeisingsvideo van de dader, waaruit blijkt dat de aanslag gecoördineerd en gepland werd ism met IS. Opmerkelijk genoeg hebben de Duitse autoriteiten geen enkele maatregel genomen naar aanleiding van deze feiten en word het asielbeleid niet in vraag gesteld ook al gaat het hier om een vluchteling die sinds 2 weken zelfs bij een onthaalgezin mocht inwonen aangezien hij "zo goed geintegreerd" was.   

13718636_802536263179534_6583646428423964059_n.jpg

19-07-16

"Gematigde rebellen" onthoofden 12 jarig Palestijns kind

Vandaag werden we weer eens geconfronteerd met de barbarij van de "gematigde rebellen" in Syrië, er werd namelijk een 12 jarig Palestijns kind onthoofd in de stad Allepo door "gematigde rebellen" van Nour al-Deen al-Zinki die gefinancierd en bewapend worden door de USA. 

13726760_1090063724408342_5751044298177519759_n (1).jpg

  

18-07-16

Seculiere Turkije is dood en begraven!

Dit weekend hebben we kunnen vaststellen hoe een staatsgreep in Turkije mislukte, en de militairen die de hoeders zijn van de seculiere gedachte van Kemal Ataturk hardhandig aangepakt werden door moslimfundamentalisten. Als volksnationalisten zijn wij principieel gekant tegen de Turkse staat, aangezien de "echte" Turken uit Mongolië komen en de oorspronkelijke inwoners van Anatolie Grieken en Armeniërs waren. Desondanks is het zo dat we liever een Turkse staat zagen dat bestuurd werd door militairen die de seculiere gedachte van ataturk naleefden als moslimfanatici zoals we dit weekend in actie hebben kunnen zien. Opvallend is ook dat Turkse Syriëstrijders dit weekend mee tegen de Turkse militairen vochten. Het seculiere Turkije is bij deze dus officieel dood en begraven en is meer en meer een tweede Afganistan aan het worden. Het positieve aan heel dit verhaal is dat de Turken zelf zonder enige twijfel aangetoond hebben dat ze NIET Europees zijn, noch van afkomst, noch van taal en zeker niet van gedrag!   

13700059_1654102448250603_6647402654637416171_n.jpg

15-07-16

84 doden bij aanslag Nice

Gisterenavond pleegde Mohamed Bourel, een 30 jarige man van Tunesische afkomst een aanslag tijdens de 14 juli viering ( Franse nationale feestdag ) in de stad Nice door in te rijden met een truck op een menigte mensen op de dijk. Er vielen 84 doden en honderden gewonden. De aanslag is naar alle waarschijnlikheid de zoveelste terreuraanslag van IS n.a.v. het feit dat IS momenteel de oorlog aan het verliezen is in Irak en Syrië en waardoor IS zoveel mogelijk bloedige aanslagen pleegt.

afp_d744gvam.jpg

IS commandant gedood!

Gisteren maakte de terreurorganisatie IS bekend dat de beruchte IS commandant Omar El Shishami werd gedood in gevechten met het Iraaks leger in de Iraakse stad Shirqat. De dood van deze top commandant is de zoveelste nederlaag voor IS en toont hier mee ook aan dat IS stilaan maar zeker de oorlog aan het verliezen is.

CnRxSC5UEAAtsbt.jpg

 

11-07-16

11 juli Vlaamse feestdag!

Op 11 juli wensen wij iedereen een strijdbare Vlaamse feestdag toe en eisen we nog steeds dat 11 juli een betaalde feestdag zou worden. Nu meer dan ooit, belgië barst! 

08-07-16

Iran weet hoe ze met verkrachters moet omgaan!

In Iran werden twee Afganen opgehangen die een Franse toeriste hadden verkracht in de Iraanse hoofdstad Teheran. Gholam en Hakim, beide Afganen werd deze week publiekelijk opgehangen. We wensen Iran te feliciteren met de goede werking van hun justitie, en hopen dat onze minister van justitie binnenkort eens op bezoekgaat naar Iran want we kunnen nog veel leren van Iran op gebied van strafuitvoering zeker als we de cijfers van de misdaad vergelijken.

iran.jpg

De deugden van de "American way of life"...

Afgelopen nacht hebben we weer de deugden van de "American way of life" mogen vaststellen n.a.v. een betoging georganiseerd door "Black lives matters" na een paar dodelijke schietpartijen de afgelopen dagen. Tijdens de betoging werd door verschillende schutters het vuur geopend op politieagenten met 5 doden als gevolg. Deze gebeurtenissen tonen nogmaals aan dat de "American way of life" alles vertegenwoordigd waar wij als Nationaal Revolutionairen tegen zijn, nl. de explosieve multiculturele meltingpot, het wilde kapitalisme, de vrije wapenverkoop, de wapenlobby, enz.... We moeten dus enkel en alleen de "American way of life" aanklagen want dat is de enige dader achter de moorden van afgelopen nacht en dagen. Ook klagen we aan dat de Amerikaanse regering en haar zionistische opdrachtgevers de zo gehate "American way of life" desnoods met geweld exporteert naar landen die hun eigenheid proberen te behouden gebaseerd op normale normen en waarden die een staat hoort te kennen, zoals Servië, Libie, Irak, enz... We kunnen sinds enkele jaren vaststellen dat deze landen allemaal ten volle kunnen "genieten" van de deugden van de "American way of life"......

 

Meer dan ooit, stop de veramerikanisering van Europa!

Yankee go home!

media_xll_6143486.jpg

07-07-16

Stopt het A.F.F. na de pijnlijke ontmaskering van hun mol door de A.N.V.?

Tot onze grote verbazing hebben we sinds 20 juni niets meer gehoord van het A.F.F., toeval of niet, kort na de ontmaskering van hun Facebook mol door de Autonome Nationalisten Vlaanderen. Houden ze het bij het A.F.F. voor bekeken? Wie zal het zegggen, ook al heeft het met de vakantieperiode te maken, dan nog bewijst dit dat het A.F.F. tegenwoordig een éénmansorganisatie is geworden. ( daarover hadden we trouwens al langer informatie ) Naast onze grote teleurstelling dat er n.a.v. onze laatste vormingsavond weer geen antifa's te zien waren, terwijl heel Vlaanderen weet dat we onze vormingsavonden organiseren op de Grote Markt van Antwerpen,  stopt het A.F.F. dan ook misschien op internet met hun leugenachtige lastercampagnes tegen nationalisten. 

Tegen oude mensen van 70 jaar zoals David Irving durft het A.F.F. uit te pakken, maar tegen ons durven deze internethelden niet te beginnen ook al weten ze waar we onze vormingsavonden houden. Waar is de tijd dat het A.F.F. nog mannen met ballen waren, waar is de tijd....

images.png

A.N.V. ondersteunt Voorpost betoging Gent

De Autonome Nationalisten Vlaanderen ondersteunen de Voorpost betoging van 17 september te Gent tegen de toetreding van Turkije aan Europa. Turken komen uit Mongolië en schreven voor de komst van Ataturk in het Arabisch en hebben dus NIETS met Europa te maken. Allen naar gent op 17 september!13606753_1647180902276091_4497592770749800616_n.jpg