29-06-16

Facebook blokkeert "extremisten"...

13553213_119456075151135_1000534453_n (1).png

Deze week kwam in het nieuws dat Facebook en You Tube "extremistische" personen de toegang gingen blokkeren. Dit alles onder het mom van de terrorismebestrijding, wat natuurlijk een legitiem en nobel doel is. Maar, en nu komt het, in de praktijk zijn het niet IS, Al Qaida, Al Nusra enz die geblokeert worden maar wel nationalisten in Europa. Het is al lange tijd geen verrassing meer voor nationalisten om verwijderd te worden van Facebook en You Tube, maar sinds een maand is het een systematisch iets geworden. Binnen de kringen van de Autonome Nationalisten Vlaanderen zijn er mensen die de laatste maand bijna 10 nieuwe profielen hebben moeten aanmaken en ook in het buitenland is het probleem bestaande. We stellen dus vast dat het systeem meer en meer dictatoriale trekjes krijgt, en onze verwachting is dat het in de toekomst enkel van kwaad naar erger gaat gaan. We geven dan ook het advies om een VK profiel aan te maken, aangezien je daar kunt plaatsen wat je wil zonder dat een haan daar om kraait. Ook is het zo dat we niet moeten vergeten dat er zoeits bestaat als een GSM waarmee je mensen op de ouderwetse wijze mee kunt contacteren als je enige twijfel hebt over het profiel van iemand die je kent, aangezien dat er nepprofielen bestaan die uit zijn om informatie in te winnen.  

26-06-16

Succesvolle vormingsavond te Antwerpen!

16d1d5b1-513e-4e6b-a289-ed2725eba739.jpg

Gisteren vond onze vormingsavond met als thema "Germaan zijn is geen misdaad" plaats te Antwerpen. Het was de meest bezochte en meest boeiende vormingsavond tot nu toe, en het was dan ook een mooie afsluiter van dit politieke jaar. Wesly Hendrickx, de nieuwe woordvoerder van de Autonome Nationalisten Vlaanderen, opende de avond waarna hij het woord gaf aan Wim Verreycken die sprak over het ontstaan en de geschiedenis van de Indo Germanen. Ook het cliché werd doorbroken dat Germanen enkel Duitsers zijn met blonde haren, want het woord Germanen  betekent veel meer dan wat ze er nu van gemaakt hebben. De vrouw was binnen de Germaanse cultuur baas in huis en was op zijn minst evenwaardig aan de man, ook tijdens bv gevechtsituaties. Ook waren de Indo Germanen polytheïsten en geen monotheïsten, want het monotheisme komt uit het Midden Oosten. De tweede speker van de avond was de voorzitter van de NVU, Constant Kusters die als intro benadrukte dat het verschil tussen Indo Germanen en semitische volkeren zeer duidelijk word als we gaan kijken naar de positie van de vrouw. Bij de Indo Germanen is de vrouw evenwaardig en baas in huis terwijl de vrouw bij joden en moslims onderdanig zijn en zich moeten bedekken ( moslims ) of pruiken dragen  ( joden ). Daarna sprak Constant Kusters over actuele gebeurtenissen zoals de Brexit en  de gelukzoekers invasie.  We wensen de sprekers nogmaals te bedanken voor hun komst en voor hun zeer interessante redevoeringen.  

23-06-16

Anti EU betoging Antwerpen

Op 24 september gaat er een internationale betoging plaatsvinden in Antwerpen tegen de EU en voor Europa. Meer info volgt!

13517887_1607703669540902_1571164988_o.png

20-06-16

Pegida Nederland gaat van kwaad naar erger!

We hebben in het verleden reeds geschreven over Pegida Nederland, in Apeldoorn liet Edwin W. ( alias Edwin Israël ) bijvoorbeeld toe dat er tijdens een Pegida Nederland demonstratie een Israël vlag meegdragen mocht worden dit terwijl de prinsenvlag verboden werd want de prinsenvlag zou "te nazi" zijn terwijl de verenigde Nederlanden hebben bestaan tot 1830, meer dan 100 jaar voor WW2. Ook het feit dat Pegida Nederland onlangs meeliep in een betoging georganiseerd door de moskee van Ede was voor ons totaal onaanvaardbaar. Maar decadentie heeft geen grenzen, dit week end betoogde Pegida Nederland namelijk in Breda en werden er zelfs homo vlaggen meegedragen tijdens de betoging. We oordelen niet over de Vlamingen die in Breda waren, maar stellen ons wel grote vragen over het feit dat de Vlamingen in kwestie zoals bv leden van Voorpost Vlaanderen die gekend staan voor hun pro Dietse en pro traditionele familie standpunten meelopen in Pegida Nederland demonstraties van Edwin W. zonder tegen te spreken. Volksnationalisme en het traditionele gezin zijn voor de Autonome Nationalisten Vlaanderen, fundamentele waarden die niet voor discussie vatbaar zijn. Wij distancieren ons dus nogmaals van Pegida Nederland aangezien die vereniging standpunten heeft die haaks staan op de onze. Pegida Vlaanderen daarentegen is niet te vergelijken met de Nederlandse versie van Pegida, zo werden er bijvoorbeeld nog nooit Israëlische of homo vlaggen meegedragen tiijdens betogingen van Pegida Vlaanderen. 

Zomerzonnewende 2016

We werden dit jaar uitgenodigd op de zomerzonnewende georganiseerd door de NPD Nordrhein-Westfalen, en zoals verwacht was het een zeer geslaagd gebeuren. Een hondertal aanwezigen waren present voor dit heidens feest en er was voor ieder wat wils, nl. kinderanimatie, theater, braai en drank.   We danken de NPD - NRW voor de uitnodiging en de goede organisatie, en zullen er volgend jaar terug bij zijn.

13450099_127929090964631_2340584212758686735_n.jpg

  

16-06-16

Wie is de mol van het AFF?

13393956_123335891423951_9029926335553913718_n.jpg

13466310_123321294758744_2252142430806030834_n.jpg

Sinds dat de Autonome Nationalisten Vlaanderen bestaan, krijgen we met regelmaat van de klok artikels te lezen op de site van het AFF dat er een mol of spion zou zijn binnen o.a. de A.N.V.. Dat wij dit altijd al lachwekkend hebben gevonden, hoeven we er niet bij te vertellen. Volgende week hebben we onze volgende vormingsavond en zoals steeds krijgen we de week voordien steeds weer een zeer opvallende mail van een totaal onbekende die geen enkel referentie binnen de Vlaamse Beweging kan geven maar toch het adres wenst te kennen van onze bijeenkomst. In 2015 was een zekere Baldwin Albers geintereseerd in ons Heel Nederlands congres te Antwerpen. Op het laatste momentje ( zoals steeds ) kon hij niet komen, want hij moest naar eigen zeggen werken die avond in de haven van Antwerpen. Ook geeft de man zich uit om een supporter te zijn van de Antwerpse ploeg Beerschot, maar niemand heeft hem ooit op het Kiel gezien. Een jaar later stellen we vast dat de man nog steeds contact probeert te maken op Facebook met iedereen die actief is binnen de Vlaamse Beweging en dus ook met militanten van de Autonome Nationalisten Vlaanderen. Het is overduidelijk dat Baldwin Albers de Facebook mol is van het AFF, want al meer dan een jaar contact zoeken en niemand die je nog nooit heeft gezien sindsdien, spreekt boekdelen. Bij deze bent u dus gewaarschuwd! 

15-06-16

Veroordeelde LDJ terrorist vlucht naar Israhel!

Ligue_de_Defense_Juive_Joseph_Ayache-400x202.jpg

Een Franse rechtbank heeft Joseph Ayache veroordelt tot 1 jaar effectieve gevangenisstraf voor een reeks gewapende en zeer geweldadige aanvallen op pro Palestina activisten in 2012. Zijn medeplichtigen Steve Bismuth (27 jaar), Daniel Benassaya (30 jaar ) en Laurent Cashauda (20 jaar) kregen lichtere straffen met uitstel. Allemaal zijn ze lid van het terroristische Ligue de Defence Juive dat in het verleden verschillende aanslagen heeft gepleegd tegen nationalisten, historici ( R. Faurisson ) en pro Palestina militanten. De beschuldigden filmden zelfs hun gewapende raids om ze nadien op het internet te posten om andere tegenstanders te intimideren. De hoofdbeklaagde vertrok kort voor zijn rechtzaak naar Israhel waar hij nu nog steeds vertoefd. Er bestaat geen uitleveringsbevel tussen Frankrijk en Israhel waardoor Israhel een toevluchtsoord is geworden van joodse criminelen en terroristen van het LDJ.

14-06-16

IS aanslag in Frankrijk

Nadat deze week in Molenbeek 2 politiewagens in brand werden gestoken en in Amerika 50 homo's werden doogeschoten werden er gisteren in Frankrijk ook nog eens 2 politieagenten vermoord op zeer lugubere wijze door een IS aanhanger. De 25 jarige Larossi Abballi vermoorde met 9 messteken een politieagent in zijn huis alsook zijn vrouw, ook gijzelde hij nog de zoon van het koppel, maar deze kwam er ongedeerd vanaf. Hij pleegde de moord tijdens een 13 minuten durende "livestream" op facebook, waardoor de moorden live te zien waren op facebook. Alsof het niet genoeg was, was de betrokken terrorist al eens veroordeeld in Frankrijk wegens terrorisme, maar werd dus vrijgelatem zonder enige vorm van toezicht. 

13459523_120305721726968_362917804_n.png

Al Bagdadi werd gedood door het Syrisch leger!

De zelf uitgeroepen kalif van de Islamitische staat Al Bagdadi zou vorige week gestorven zijn tijdens een bombardement door het Syrisch Arabisch Leger op de Syrische stad Al Raqqa, zo meld de Syrische staatstelevisie deze morgen. Vorige week waren er al geruchten over de dood van Al Bagdadi op de sociale media, nl dat hij zwaargewond zou zijn. Het Pentagon kon het nieuws nog niet bevestigen, maar de Autonome Nationalisten Vlaanderen wensen het Syrisch Arabisch leger van president Bashar El Assad alvast te feliciteren met de uitschakeling van terroristenleider bagdadi. 

Geen compromissen, maar op naar de totale vernietiging van het internationale terrorisme van IS! 

371210_Al-Baghdadi (1).jpg

Democratuur vs IS

Zaterdagavond vond er een aanslag plaats in het Amerikaanse Orlando waarbij 50 doden vielen toen een Afgaan een homo bar binnenstapte en het vuur opende. De Afgaan had voor de aanslag telefonisch verklaard van de terreurorganisatie IS te zijn en IS eiste ook de aaanslag op. Overduidelijk is dat we de aanslag veroordelen omdat het ontoelaatbaar is dat Arabieren bij ons aanslagen komen plegen. Wel wensen we te verduidelijken dat we in de oorlog tussen de  ( Amerikaanse ) democratuur en IS geen partij wensen te kiezen, zowel de ( Amerikaanse ) democratuur als IS zijn vijanden van de Europese nationalisten. We zijn zowel gekant tegen IS als tegen de decadente maatschapij waar homofilie bewust gepromoot word, wetende dat blanken te weining kinderen maken om de demografische weegschaal in balans te kunnen houden. Tevens is het zo dat de Amerikaanse regering al 5 jaar lang terroristen bewapent en financieerd in Syrië, en nu maken ze aan de levende lijve mee waar Syrië al 5 jaar lang mee te kampen heeft, nl het internationale terrorisme van IS. 

13412011_1245831425436044_4661743860170636995_o.jpg

13-06-16

Politiewagens worden in brand gestoken in Molenbeek

Dit weekend werden in het beruchte Molenbeek 2 politiewagens in brand gestoken, nota bene in de straat waar de terrorist Abdelslam gevat werd. Als de politie zichzelf niet kan verdedigen in Molenbeek, stellen we ons de vraag wie de burgers van dit land gaat beschermen! 

13457579_105699489857104_445737635_n.png

Waarom zwijgt de pers over het geweld van de Noord Afrikaanse bendes in Marseille?

Het afgelopen weekend hebben we kunnen zien dat er rellen waren in het Franse Marseille n.a.v. het EK en de match Engeland - Rusland. En ook al waren er tussen de Engelse en vooral Russische supporters enkele hooligans, overduidelijk was dat Noord Afrikaanse bendes uit de noordelijke "banlieus" van Marseille naar het centrum trokken om op jacht te gaan naar blanke voetbal supporters. Er zijn talrijke fotos en video's waaruit blijkt dat tientallen Noord Afrikanen Engelse supporter aanvallen, en zoals we van Nord Afrikaanse bendes gewoon zijn, deden ze dat altijd met het numerieke voordeel. Een echte schande is het dus dat de leugenpers dit verzwijgt en alle schuld op de Engelse voetbalsupporters steekt terwijl deze zich in de meeste gevallen gewoon verdedigden tegen Noord Afrikaanse bendes. 

1606121829170106.jpg

09-06-16

"Extreem rechtse" terrorist blijkt fan van Rihanna en Didier Drogba te zijn...

Enkele dagen geleden kwam in het nieuws dat er aan de grens tussen Oekraïne en Polen een "extreem rechtse" terrorist werd gearresteerd met maar liefst 125 kilogram TNT, 100 ontstekers en 2 RPG raketwerpers. Het is was zo duidelijk dat de arrestatie in scene was gezet dat zelfs de reguliere pers openlijk het nieuws in twijfel trok en er verder bijna geen aandacht aan gaf. Enkel de beroepsleugenaars van het AFF en Recistances brachten het nieuws met veel tam tam naar buiten. Ondertussen is zelfs geweten dat de Fransman die gearresteerd werd helemaal geen "extreem rechtse" militant was, wel integendeel. Op zijn Facebook profiel kwamen we te weten dat de man fan is van Rihanna, Didier Drogba, Danny Boon, Karim Benzema, enz... Iedereen die nu nog altijd gelooft dat het hier om een "extreem rechtse" militant zou gaan, moet dan ook dringend profesionele hulp zoeken bij een psychiater!  

13330886_234813850234154_1967241762915645788_n.jpg

08-06-16

We hadden gelijk!

Als Autonome Nationalisten Vlaanderen klagen we al jaren de logistieke en financiele steun aan van de Amerikanen en zionisten aan de djihadisten en salafisten in Syrië. Heel die tijd wilden sommigen dit feit niet inzien, en wimpelden het af als een complottheorie. Maar deze week publiceerde zelfs het Nieuwsblad een artikel over het feit dat de Amerikanen gevraagd hebben aan Rusland om de terroristen van het Al Nusra Front niet te bombarderen. Wat wij dus al jaren aanklagen word nu zelfs bevestigd oor de reguliere pers. In Syrië proberen de Amerikanen en zionisten dus te herhalen wat ze in Irak hebben gedaan, maar het enige verschil is dat hun duister plan deze keer niet lijkt te lukken. De vraag die hier moet gesteld worden is waarom zwijgt de wereld als men weet dat de agressie tegen Irak de oorzaak is van het bestaan van de terreurorganistaie IS? Iedereen weet ondertussen dat er onder Saddam Houssein geen sprake was van islamterrorisme of aanslagen en christenen leefden er toen in alle veiligheid. En nu dat de Amerikanen hetzelfde willen doen in Syrië, zwijgt de wereld terwijl Europa meer en meer het slachtoffer ( Charlie Hebdo, Bataclan, Zaventem, Maalbeek, enz... ) word van de desastreuze Amerikaanse politiek die slaafs de zionistische agenda uitvoert door alle vijanden van Israhel van de macht te ( willen ) halen. Het is overduidelijk dat de Europese landen uit de EU en uit de NAVO moeten treden om onafhankelijk te kunnen zijn van het desastreuze Amerikaanse monster dat overal ter wereld oorlogen veroorzaakt omdat het belang van Israhel primeert boven het belang van de rest van de wereld.

Stop het Amerikaans imperialisme!

Steun aan het nationale en sociale Syrië!

Geen compromissen, maar op naar de totale vernietiging van het internationale terrorisme in Syrië!

13405622_136890796729781_216126664_o.png

 

07-06-16

Nieuwe t hemdjes en truien!

Na 3 jaar hebben de Autonome Nationalisten Vlaanderen unaniem, na onderling overleg, besloten om van logo te veranderen. We hebben dan ook besloten om nieuwe t hemdjes en nieuwe truien met kap te laten maken, die op 25 juni beschikbaar zullen zijn.

Voorkant

13263865_1166880460010829_5491446100043532608_n.jpg

Achterkant 

13262643_1594996424144960_481338828_o.jpg

   

Onze volgende activiteit!

12472414_160870474306411_5845593577304927124_n-thumb.jpg

02-06-16

Duitsland erkent de Armeense volkerenmoord!

Vandaag kwam het Duiste parlement bijeen om o.a. te debateren over de Armeense volkerenmoord. Ondanks de zware druk dat Turkije uitoefende op Duitsland stemde het Duitse parlement voor een erkenning van de Armeense volkerenmoord in 1915 door het Ottomaanse rijk. Angela Merkel viel op door haar afwezigheid tijdens de stemming, maar dat kon het parlement niet weerhouden om bijna unaniem te stemmen voor de erkenning van de volkerenmoord op het Armeense volk. Kort na de stemming riep de Turkse president zijn ambassadeur in Duitsland terug uit protest. De stemming van vandaag is een overwinning voor Europa, en hopelijk zullen nog andere Europese landen volgen. 

Gerechtigheid voor het Armeense volk! 

Turkije in Europa, dat nooit! 

5750113dc36188e23b8b4575.jpg

 

Meer dan ooit, belgie barst!

Op 10 juni begint het EK in Frankrijk en zullen we weer mogen vaststellen dat het dictatoriale belgische regime de Vlamingen (  en de Walen ) weer zal overspoelen met belgicistische propaganda. Voor ons is de periode van het WK een periode om stil te staan bij de onderdrukking van het Vlaamse volk sinds de oprichting van de nepstaat belgie in 1830. Laten we onze martelaren zoals August Borms en vele anderen nooit vergeten, die zonder pardon in koelen bloede vermoord werden door het bloeddorstige belgische regime.  

 Tijdens het EK, meer dan ooit, belgie barst!

Vlaanderen onafhankelijk!

002011-0211-barst.jpg