31-05-16

IS beul ingerekend door het Syrisch Arabisch Leger

Deze week werd de beruchte beul van IS, "de reus" genaamd, gearresteerd door het Syrisch Arabisch Leger. Opvallend is dat dit nieuws zo goed als verzwegen werd door onze media, dat in alle talen zwijgt als het Syrisch leger successen boekt in haar strijd tegen het internationale terrorisme!  

 

13339645_10206004183413396_1677396252404682966_n.jpg

27-05-16

Fallouja, Washington vs Hezbollah

Deze week kregen we te horen dat de Iraakse stad Fallouja ( een bolwerk van de terreurorganisatie IS ) binnen enkele dagen zou vallen.  Dit bericht kwam door de resultaten geboekt door de "Hached Chaabi" ( Hezbollah ), maar omdat deze groep de enige groep is die met het Iraaks leger meevecht maar tevens ook op de terreurlijst staat van de Amerikanen, zorgden de Amerikanen ervoor dat Hached Chaabi niet mag meevechten in de strijd om Fallouja. Volgens de Libanese krant El Akbar zou de stad daardoor pas na de ramadan ( begin juli ) bevrijd worden. De Amerikanen hebben zelfs gedreigd met bombardement op de troepen van Hached Chaabi als deze toch zouden meevechten in de stad Fallouja tegen IS.  In de strijd rondom de stad Fallouja heeft IS zware verliezen geleden, waaronder 200 IS terroristen in de strijd rond de stad Al Karma alleen. Zeer ironisch dus dat de Amerikanen dreigen met bombardementen op de troepen die tegen IS vechten in plaats van de dreigen met bombardementen op IS zelf...

Steun aan de "axe de la recistance"!

Geen compromissen, maar op naar de totale vernietigng van IS!

ce3887e4-c164-4949-8e8e-c2c37faa0443.jpg

 

24-05-16

Naar de klaagmuur gaan helpt niet

Zondag was het de langverwachte presidentsverkiezing in Oostenrijk, en zoals we het hadden verwacht heeft de liberale partij FPO de verkiezing net niet gewonnen. We hadden in de maand april al geschreven dat de nieuwe FPO voorzitter op uitnodiging van Benjamin Netanjahoe naar de klaagmuur was gegaan, waardoor de weinige sympathie die we voor die partij hadden, helemaal verdwenen was. Hoe je voor het zelfbeschikkingsrecht van je land kunt strijden, maar tegelijkertijd de bezetting van een ander land kunt steunen, is ons een raadsel. De verkiezingen werd dus verloren met een halve procent, en de stem van de Turkse gemeenschap in Oostenrijk zou het verschil gemaakt hebben. Zeer ironisch dus als je weet dat de FPO de zionistische immigranten steunt die nu de meerderheid hebben in het parlement van bezet Palestina. 

ou.png

Je suis Tartous et Jableh!

Gisteren pleegde IS 7 aanslagen ( 5 zelfmoordaanslagen en 2 bomautos ) in de steden Tartous en Jableh in Syrië. Beide steden liggen in regeringsgebied en waren tot nu toe gespaard gebleven van het internationale terrorisme. Bij de 7 aanslagen vielen 150 doden en 200 gewonden. De Russische president Poetin toonde solidariteit met het Syrische volk en verklaarde dat Rusland onvoorwaardelijk achter de Syrische president Bashar el Assad staat in zijn strijd tegen het internationale terrorisme.  

Je suis Tartous et Jableh! 

Steun aan het sociale en nationale Syrië! 

syria.jpg

23-05-16

A.N. helpt mee om antifa marginalen te verjagen!

De Nederlandse antifa had aangekondigd de NVU demonstratie in Utrecht van afgelopen zaterdag te zullen verstoren en we hadden dan ook aangekondigd er op te zullen toezien dat de antifa ratten in hun riool zouden blijven. Toen de demonstratie begon bleek al heel snel dat er geen antifa te zien was, maar op het einde van de demonstratie doken plots een handjevol antifa marginalen tevoorschijn die via een kerkhof de eindplaats van de demonstratie bereikt hadden. De extreem linkse marginalen vonden niets beter dan op een kerkhof op graven van overledenen te gaan staan terwijl ze de vreedzame demonstranten provoceerden. Heel snel zorgden een deel van de demonstranten met de militanten van A.N. op de eerste rij, dat de antifa marginalen verjaagd werden. Op onderstaande foto ziet men een militant van A.N. op de eerste rij staan en zeer opvallend verzweeg de pers de schrafschennis dat gepleegd werd door het handjevol antifa marginalen. Schaam u leugenpers!

13275738_197995480593910_1253495240_n (1).png

A.N. is niet te stuiten!

Dat de Autonome Nationalisten Vlaanderen niet te stuiten zijn, is duidelijk als men kijkt naar de delegatie van A.N. dat aanwezig was in Parijs en Utrecht. We krijgen de laatste tijd zoveel mails van mensen die zich willen aansluiten dat we momenteel moeten selecteren wie al dan niet geschikt is om actief te kunnen worden binnen onze groep. Ook werd er vorige week unaniem besloten om een nieuwe woordvoerder te kiezen, nl. Wesly Hendrickx, want Christian Berteryan heeft wegens persoonlijke redenen besloten om na 3 jaar geen woordvoerder meer te zijn. De toespraak van Wesly Hendrickx vorige zaterdag was in Utrecht hield in:    

 
"Beste kameraden, volksgenoten, 
 
 
Mijn naam is Wesley Hendrickx en ik spreek hier vandaag als woordvoerder van de Autonome Nationalisten Vlaanderen. Wij ondersteunen deze betoging vandaag tegen het AZC in de stad Utrecht. Als deze gelukszoekers echt asielzoekers zouden zijn, moeten ze maar naar landen zoals Qatar en Saudi Arabie gaan, bij hun moslim broeders waar ze zelfs hallal kunnen eten. Want hier zijn ze toch niet tevreden en landen als Saudi Arabie kennen geen economische crisis en kunnen die vluchtelingen dan ook beter opvangen dan wij!
 
Ook is het belangrijk om niet alleen het probleem aan te klagen, maar ook de oorzaak van het probleem, namelijk de buitenlandse   Amerikaanse politiek dat slaafs uitvoert wat de zionisten eisen. Door die rampzalige Amerikaanse politiek in Irak, Libie en Srie worden wij nu overspoeld door de gelukszoekers invasie! Alleen maar omdat de vijanden van Israel moesten verdwijnen, zoals Saddam Houssein, Qadaffi en Bashar el Assad. De laatste is er nog steeds en laat ons hopen dat Syrie nog lang standhoud, want anders zijn we helemaal verloren.
 
Kameraden, we moeten blijven strijden tegen de gelukszoekers invasie en tegen de oorzaak van deze invasie, nl de Amerikaanse imperialisten en zionisten die Europa willen vernietigen!" 
 
Deze toespraak maakt dus duidelijk dat de nieuwe woordvoerder op zijn minst dezelfde ideologische lijn zal volgen als zijn voorganger, Christian Berteryan. Onze volgende activiteit is de vormingsavond op 25 juni te Antwerpen met als thema "Germaan zijn is geen misdaad". Na deze vormingsavond gaan we een vakantieperiode inlassen tot september, waar we een nieuw politiek jaar gaan ingaan.

12440755_1135910126432279_113251017066281634_o.jpg

 
 

NVU demonstratie Utrecht in beeld

22-05-16

NVU demonstratie Utrecht

Gisteren waren de Autonome Nationalisten Vlaanderen met 9 militanten aanwezig op de demonstratie van de NVU tegen de komst van een AZC in Utrecht. Zo'n 150 deelnemers waren aanwezig en de demonstratie was dus een groot succes, zeker als je de opkomst gaat vergelijken met bv de laatste Pegida Nederland demonstratie waar amper 30 aanwezig waren. Ons spandoek " Stop islam terreur" kreeg veel bijval en veel media aandacht, en onze aanwezigheid ging dus niet onopgemerkt voorbij.  Na onderling overleg binnen A.N. werd er kort voor deze demonstratie ook beslist om een nieuwe woordvoerder aan te duiden, nl. Wesly Hendrickx. Onze nieuwe woordvoerder riep de gelukzoekers in zijn eerste toespraak op om asiel aan te vragen in Saudi Arabië en Qatar, want in deze landen krijgen ze halal voedsel en kennen ze geen economische crisis. Ook klaagde W. Hendrickx de oorzaak aan van de gelukzoekersinvasie, nl de Amerikaanse buitenlandse politiek dat slaafs uitvoert wat de zionisten eisen.  

13246329_1135909979765627_2379928766258124583_o.jpg

 

19-05-16

Russische studenten eisen dat Obama vervolgd word voor oorlogsmisdaden!

18-05-16

Israhel laat babymoordenaar vrij na amper 8 maand!

Iedereen herinnert zich de moord op de 18 maand oude Palestijnse baby Ali Dawabsheh tijdens een brandaanslag op een Palestijns gezin in bezet Palestina vorig jaar juli. Vandaag werd bekend gemaakt dat de 24 jarige hoofdverdachte Meir Ethinger op 1 juni zal vrijgelaten worden, na 8 maand voorarrest. Tijdens de brandaanslag op de familie Dawabsheh stierven 3 mensen, de ouders en de 18 maand oude baby. De hoofdverdachte is geen onbekende, want zijn grootvader is niemand anders als Meir Kahane, die de Jewish Defence League oprichtte in 1968. De vrijlating van deze zionistsiche terrorist toont nog maar eens het terroristisch karakter aan van de staat Israhel, en weer eens moeten we vaststellen dat de rest van de wereld zwijgt over deze schandalige en wraakroepende vrijlating.

Zionisme is terrorisme!

Gerechtigheid voor de familie Dawabsheh!

Vrijheid voor het Palestijnse volk!     

baby.jpg

Solidariteit met de cipiers!

De Autonome Nationalisten Vlaanderen zijn solidair met de cipiers ( en dus niet met de systeemvakbonden zoals de liberale, christelijke of internationaal socialistische vakbond ), want na 3 weken van staking heeft de ultra liberale NVA - MR regering geen enkele toegeving gedaan aan de legitieme eisen van de cipiers. De bestorming van de burelen van minister Geens was dus terecht en tevens vooorbeeldig voor alle werkende mensen in Vlaanderen! Niet de cipiers zijn crimineel maar wel de ministers die niet in het parlement maar in de gevangenis moeten zitten! Het zijn de misdadige ministers die onze pensioenleeftijd hebben verhoogd naar 67 jaar en die van hun verlaagd hebben! Het zijn de misdadige ministers die de werkende mens uitzuigen ten voordele van het wilde en landloze kapitaal! De actie van de cipiers was dus een voorbeeld voor alle werkende mensen in dit land! Enkel met efficiente en directe acties zullen we het wilde en landloze kapitalisme kunen verslaan. We klagen ook de houding aan van de systeemvakbonden die gisterenavond afstand namen van de moedige cipiers en van hun militanten. Zowel de ultra liberale NVA -MR regering als de PS regering ervoor zijn verantwoordelijk voor deze crisis, niet de stakende cipiers!

Solidariteit met de cipiers!

Het systeem is crimineel niet de stakende arbeider!

ae44e9824edeea40a4f93a20f4b703b2e3a7e62c.jpg

 

17-05-16

Eurosong was weer een politiek gemotiveerd event!

Op onze blog hadden we het al over Eurosong, want dit jaar gingen ze zo ver dat zelfs de Palestijnse vlag ( alsook andere vlaggen zoals de vlag van Artsakh e.a. ) verboden werd tijdens het event, terwijl de Palestijnse staat erkend werd door 187 staten waaronder het Vaticaan. Door deze schandalige beslissing riepen we dan ook op om Eurosong te boycotten. Naar alle verwachting, werd het dit jaar weer een politiek gemotiveerd event, want niet alleen het verbieden van de Palestijnse vlag,  ( terwijl Israhel en Turkije wel mogen deelnemen terwijl deze 2 landen NIET Europees zijn ), is een politiek gemotiveerde beslissing maar ook de "overwinnaar" was een politiek gemotiveerde keuze. 

Terwijl Rusland de grote favoriet was dit jaar, werd Oekraïne uiteindelijk op zeer misterieuze wijze de winnaar met een omstreden lied over de Krim Tartaren. Eerst en vooral zijn politiek gemotiveerde liederen verboden tijdens het event, maar dit jaar werd er dus een "uitzondering" gemaakt voor het lied in kwestie. Want net nu Rusland als enige de Syrische regering heeft bijgestaan in de strijd tegen het internationaal terrorisme, waardoor o.a. de historische stad Palmyra terug herroverd werd, word Rusland weer eens afgeschilderd als de grote vijand en de boeman bij uitstek.

Oekraïne won het songfestival met Jamala's lied "1944", over hoe Stalin de Krim-Tataren naar Centraal-Azië liet deporteren. Dat nieuws wordt maar volledig als men erbij zegt (in het journaal op de staatszender verzwegen) waarom zij verbannen werden. Zij hadden gecollaboreerd met de Duitse bezettingstroepen. De deportatie was dus de Sovjet-versie van wat we in België kennen als de Repressie. Zou een Vlaams lied over de Repressie (gesuggereerde titel: "1944") kunnen winnen, of geselecteerd worden, of zelfs maar kandidaat zijn?

Overigens wordt nu ook beweerd dat de islamitische Krim-Tataren de "oorspronkelijke" bewoners van de Krim waren. Nee, in het zog van Dzjengis Khan hebben zij het gebied militair veroverd op de Russen. Zoals eerder de Goten de Krim ingepalmd hadden ten nadele van de Skythen. Het is eeuwen geleden, en heeft geen belang meer, maar als men er dan toch de geschiedenis bijhaalt, dan liefst naar waarheid.

eurosong.jpg

13-05-16

Je stem laten horen helpt!

Deze week was er ophef ontstaan in Frankrijk door de aankondiging dat er op de herdenking van de slag om Verdun die honderd jaar geleden plaatsvond, een omstreden zwarte rapper zou optreden, nl. Black M. De rapper in kwestie laat zich in teksten van zijn rap liederen ( voor zover je dat liederen kan noemen ) uit over de Fransen als "kouffar", wat in het nederlands "ongelovige" betekent en wat een woord is dat door IS djihadisten word gebruikt om te bepalen wie o.a. onthoofd moet worden. Zeer terecht kwam er dus een protestbeweging op gang tegen de komst van de rapper, zo kreeg een Facebookpagina tegen de komst van de rapper binnen 24 uur maar liefst 10.000 likes en riepen alle bekende en beruchte nationalistische groepen zoals GUD, PNF van Alexandre Gabriac en Yvan Benedetti en vele andere op om naar de herdenking te gaan om te verhinderen dat de rapper de herdenking zou bevuilen door zijn aanwezigheid. Zelfs binnen de Autonome Nationalisten Vlaanderen en Nationalistes Autonomes Wallonie werd reeds overleg gepleegd over het feit dat we naar Verdun gingen gaan om onze Franse kameraden te ondersteunen in hun legitiem protest. Deze morgen kregen we dan ook het goede en verlossende nieuws, dat de burgemeester van de stad Verdun het concert had afgeblazen wegens veiligheidsredenen, aangezien de veiligheid van de omstreden rapper niet verzekerd kon worden.      

 

13181099_191816557878469_2120675710_n.png

13161792_191421017918023_4697441008327004792_o.jpg

Thora joden komen op straat tegen onafhankelijkheidsdag in bezet Palestina!

Onder het thema" We rouwen om de 64 jaar van opstand tegen de thora!" kwamen  de religieuze thora joden massaal op straat om te protesteren tegen de zogenaamde "onafhankelijkheidsdag" van de de zionistische entiteit, Israhel genaamd. We hebben een tijd terug al een artikel op onze pagina geplaatst over het verschil tussen judaisme en zionisme, waarin duidelijk word gemaakt dat de staat Israhel een anti judaistische staat is, aangezien het volgens de thora verboden is voor joden om een land te hebben todat de messias terugkomt. 

Niet alleen in bezet Palestina maar ook in de Verenigde Staten kwamen duizenden thora joden op straat om te protesteren tegen de anti judaistische staat Israhel. De repressie in Israhel zelf t.o.v. de thora joden was keihard, wat trouwens de regel is t.o.v. de thora joden die steeds op een zeer brutale en gewelddadige wijze worden aangepakt door de zionisten. In de Verenigde Staten komen er ieder jaar duizenden thora joden op straat om te protesteren tegen wat zij noemen "de grootste misdaad tegen het joodse volk, namelijk de creatie van de anti judaistische staat Israhel". Dit alles toont aan dat anti zionisme helemaal los staat van anti semitisme, want dit etiket worden de tegenstanders van het zionisme opgeplakt juist opdat de waarheid niet gekend zou zijn, nl . dat zionisten zelf de grootste jodenhaters zijn! Hieronder plaatsen we ook een video van een bijeenkomst in de verenigde Staten waar duizenden thora joden demonstreren aan het Witte Huis tegen de anti judaistische staat Israhel. Zeer opvallend is ook dat de media in Europa als in de Verenigde Staten geen woord rept over de protesten die plaatsvonden, want de media die gerund word door de zionistische lobby, doet er natuurlijk alles aan om de mensen te laten geloven dat alle joden voor Israhel zouden zijn, terwijl het tegendeel natuurlijk waar is.   

Ontbinding van de zionistische entiteit, nu!

Vrijheid voor het Palestijnse volk!

Stop met de repressie tegen de thora joden die strijden tegen de zionistische entiteit!

12-05-16

Pegida Nederland betoogd met Marokkanen....

We hebben al meer dan 1 artikel geschreven over Pegida Nederland, want het feit dat de Dietse vlag verboden is bij Pegida Nederland maar de Israëlische vlag word toegelaten is voor ons als volksnationalisten bv onaanvaardbaar. Ook kleurlingen waren bij Pegida Nederland vast clienteel, maar toen we dachten dat we alles hadden meegemaakt, bleek dat niet zo te zijn, want afgelopen zondag sloot Pegida Nederland zich aan bij een demonstratie georganiseerd door ..... de moskee van Ede. U leest het goed, een delegatie van Pegida Nederland onder leiding van Edwin Wagensveld ( alias Edwin Israël ) liep met het Pegida spandoek mee in een demonstratie van 150 Marokkanen. Uit goede bron hebben we trouwens vernomen dat Pegida Nederland haar laatste adem aan het uitblazen is, want op hun laatste demonstratie in Aalmere, waren er nog maar amper 30 demonstranten.

13219596_191116727948452_1390504294_n.png

 

11-05-16

Golden Dawn weer slachtoffer van repressie!

Vandaag stemde het Griekse parlement voor de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van 3 Golden Dawn parlementariers, nl. K. Barbarousis, Ilias Panagiotaros en Ionnis Lagos. De reden van de opheffing is het feit dat ze tijdens een demonstratie van de Golden Dawn de slogan 'Griekenland voor de Grieken' gescandeerd hadden. De bertrokkenen verklaarden vandaag dat als ze hiervoor naar de rechter dienden te gaan, ze dat als een eer ervaarden en ze voor de rechter ook de slogan 'Grienkenland voor de Grieken' zouden herhalen!    

Solidariteit met de Golden Dawn! 

Vrijheid van meningsuiting ook voor nationalisten! 

Stop de repressie tegen nationalisten! 

13177214_791933417575142_1223026085244379785_n.jpg

13217484_791933154241835_1217559887217798368_o.jpg

13179441_791933394241811_2097035928991033369_n.jpg

Bart De Wever vind de Antwerpse politie te blank.....

Bart De Wever stelde in 'De Ochtend' op Radio 1 dat het politiekorps van Antwerpen te blank ( sic ) is. Vandaag word er trouwens met het nieuwe diversiteitsbeleid van de Antwerpse politie symbolisch afgetrapt door de ondertekening van een charter. Er komt ook een campagne om Antwerpse "jongeren" te overtuigen om voor de lokale politie te kiezen.

"Iedereen  anders, altijd van dienst", zo titelt het nieuwe "diversiteitscharter"  ( lees volksdoodcharter ) van de Antwerpse politie dat vandaag symbolisch wordt ondertekend. Het is een eerste stap om de "bedrijfscultuur" van de Antwerpse politie om te gooien.

Na Donald Trump en Sadik Khan is het dus de beurt aan Bart De Wever om de zionisatie in een stroomversnelling te zetten, door van diversiteit ( lees volksdood ) een verplicht iets te maken! Binnenkort zul je dus een werkaanbieding bij de Antwerpse politie mislopen omdat je blank bent, en niet Arabisch of Turks . Het is natuurlijk de wereld op zijn kop, als men gaat eisen dat je een vreemdeling moet zijn in eigen land om een openbare functie te kunnen beoefenen.  Ook stellen we ons de vraag hoe moslim agenten zullen reageren in onderzoeken naar terroristen, terroristen die dan misschien mensen zullen zijn met wie ze samen naar de moskee gaan bijvoorbeeld. Laat ons duidelijk zijn dat enkel remigratie van niet indo Europese migranten de oplossing is, en niet de integratie.

Geen integratie, maar remigratie!

Baas in eigen land!  

13187613_190524048007720_1318439927_n.png

10-05-16

Algemene mobilisatie!

We hadden reeds aangekondigd dat we op zaterdag 21 mei gingen deelnemen aan de NVU demonstratie in Utrecht tegen de komst van een AZC. Deze week kondigde de Nederlandse antifa aan de intentie te hebben de demonstratie te willen verstoren. We roepen iedereen op om samen met ons erop te waken dat de Nederlandse antifa ratten op hun plaats blijven, nl in hun riool. Wil je mee met ons naaar Utrecht? Stuur ons via deze blog een bericht via de "contacteer ons" knop.

 

Alerta, alerta, nationalista!    

Linkse ratten, rolt uw matten! 

13183181_190070691386389_1282100165_n.png

Jeanne d'Arc herdenking 2016 in beeld

Donald Trump is tegen moslims maar niet als ze voor Israhel zijn!

Vorige week hadden we een artikel geschreven over Sadik Khan, de Pakistaan die in Londen burgemeester is geworden. En wat was zijn eerste daad als Londens burgemeester? Een bezoek aan het holocaustmonument in Londen. Het feit dat hij burgemeester is geworden van Londen is dus geen toeval, maar een bewuste keuze van de zionistsiche lobby dat geen betere pion als Sadik Khan kon hebben in de uitvoering van de zionisering van Engeland. Kort na dit bezoek verklaarde Khan trouwens ook achter het feit te staan dat het boycotten van Israhel in Engeland sinds kort strafbaar is, en hij plaatste er zelfs een tweet over. ( zie bijlage ) Dit alles zorgt er voor dat Donald trump die gekend staat voor zijn primaire anti-islam discours nu zelfs verklaarde dat het verbod dat hij wil invoeren voor moslims om USA binnen te komen, niet geld voor Sadik Khan! Het is dus overduidelijk dat zowel Sadik Khan als Donald Trump beide marionetten zijn van de zionistische lobby die de zionisering van Europa en de rest van de wereld voor ogen hebben. 

13152833_189919521401506_1291992153_n (1).png

13162328_189931534733638_1555860702_n.png

Hezbollah behaalde historische electorale overwinning!

De Libanese verzetsbeweging Hezbollah behaalde een historische overwinning n.a.v. gemeenteraadsverkiezingen in de Bekaa valei. Hezbollah verantwoordelijke Sheikh Naim Qassem verklaarde gisteren dat de partij een totale overwinning had behaald door bijna alle zetels te behalen in 80 van de 143 gemeenten. Ook in de historische stad Ba'albek behaalde de partij een historische overwinning alsook in de grootste stad Bristol. De tegenstanders van Hezbollah behaalden enkel zetels in 6 gemeenten. De verkiezingsuitslag is een grote steun in de rug voor de partij in haar campagne tegen buitenlandse terroristen in Syrië en de grensstreek met Libanon.

Steun aan de "Axe of recistance"!

Tegen zionisme en salafisme, steun aan de de anti imperialistische strijd!

694ff9cb-ae0c-4ecd-9c4d-7360d1217132.jpg

09-05-16

Polemiek rond uitspraken legerchef Israhel

Er is een polemiek ontstaan in Israhel rond de uitspraken van een legerchef, nl. Yair Golan.  De man verklaarde vorige week woensdag tijdens een holocaustherdenking,  "Binnen de Israëlische samenleving zijn signalen aan te treffen van de weerzinwekkende processen die zeventig, tachtig, negentig jaar geleden plaatsvonden in Europa in het algemeen, en in Duitsland in het bijzonder." 

De uitspraken van Golan leidden onmiddellijk tot grote beroering in Israhel. Zo spelen de uitspraken van de generaal volgens Knessetlid Michael Oren (Kulanu) de boycotbeweging tegen Israhel in de kaart, zelfs als dat niet Golans intentie was. „Israëliërs moeten begrijpen hoe onze vijanden onze woorden horen en ze tegen ons gebruiken”, zei Oren, voormalig ambassadeur van Israhel in de Verenigde Staten, donderdag op Twitter.

Minister Naftali Bennett (Onderwijs, Het Joodse Huis), die in de zaal zat bij de toespraak, eiste na afloop dat Golan zijn uitspraken zou intrekken, „voordat onze soldaten vergeleken worden met nazi’s”. 

 

Zionisme is terrorisme!

Toen niet, nu niet, nooit meer zionisme!

Vrijheid voor het Palestijnse volk! 

israhel.jpg

Jeanne d'Arc herdenking 2016

Gisteren waren we voor het derde jaar na elkaar op de Jeanne d'Arc herdenking in Parijs. Dit jaar waren we met 9 militanten aanwezig en liepen we mee met een spandoek en vlaggen van A.N. 

Een driehondertal betogers liepen van de place de la Madeleine naar het standbeeld van Jeanne d'Arc in het hartje van Parijs. Er werden zeer strijdvaardige slogans gescandeerd zoals "France, Jeunesse, Revolution!" ( Frankrijk, Jeugd, Revolutie!), Israël Assasin Americain complices! ( Israël moordenaar, Amerika medeplichtig! ), "Franc maçons en prison!" ( vrijmetselaars in de bak!) en "Bleu, Blanc, Rouge! La france aux Francais!" ( Blauw, Wit , Rood! Frankrijk aan de Fransen! ) De herdenking werd afgesloten met toespraken door o.a. iemand uit Spanje, Engeland, Griekenland en Duitsland, waardoor het internationale karakter van de demonstratie ook duidelijk werd. Op naar de Jeanne d'Arc herdenking van volgend jaar! 

13177965_188817308178394_1192111294807113268_n.jpg

 

13177195_188817261511732_113919696631079300_n.jpg

DSC_0282-Copie-1-400x267.jpg

06-05-16

Paki word burgemeester Londen

De zionisatie van West Europa begint zijn vruchten af te werpen met de verkiezing van Sadiq Khan als burgemeester van Londen. De nuttige idioten van Britain First haalden iets meer dan 100.000 stemmen, maar hun pro Israël politiek zorgde dus voor een electorale flop. We volgen de ontwikkelingen in Londen op de voet, maar eens te meer werd aangetoond dat islam bashen alleen geen alternatief vormt voor de zionisatie en islamisering van Europa. Word vervolgd...

572cbdc6c36188cc738b45d1.jpg

"Gematigde" terroristen gebruiken burgers als menselijk schild!

Regelmatig horen we van onze leugenpers wilde verhalen over het Syrisch Arabisch Leger van Bashar el Assad dat burgers zou doden tijdens bombardementen op schuilplaatsen van terroristen. Maar er duikt meer en meer bewijs op van zogenaamde "gematigde" terroristen ( lees IS en Al Nusra ) dat burgers gebruiken als menselijk schild tijdens het afvuren van rakketten of mortieren. De schuldigden voor de burgerdoden zijn dus de terroristen en niet de dappere en heldhaftige soldaten van het Syrisch leger!  

Solidariteit met het Syrisch Arabisch Leger!

Op naar de totale vernietiging van de buitenlandse terroristen in Syrië!

fsa.jpg

04-05-16

EU commissie steunt visum afschaffing voor Turkije!

Vandaag besloot de Eu commissie om het voorstel te steunen om de visumplicht voor Turkije af te schaffen, de nieuwe regeling zou ingaan vanaf einde juni. De beslissing werd bekend gemaakt door European Commissioner for Competition Margrethe Vestager op Twitter. 

The European Commission is today proposing to... lift the visa requirements for the citizens of Turkey,” plaatste Vestager op Twitter.

Het Europarlement de EU regeringen moeten hun fiat nog geven, maar door het akkoord van de Eu commissie, is de deal zo goed als rond. 

13124946_185812818478843_8410361718970230802_n.jpg

 

Eerste proces tegen teruggekeerde djihadist wegens oorlogsmisdaden in Duitsland

In Duitsland is gisteren het proces begonnen tegen Aria Ladjevardi, 21 jaar, van Iraanse afkomst, wegens oorlogsmisdaden in Syrië. Het proces vind plaats in Frankfurt en zal duren tot 14 juni. In de lente van 2014 vertrok de djihadist naar Syrië en in de buurt van de stad Idleb poseerde hij op een foto met afgesneden hoofden van "ongelovigen". Het vernederen van doden geld in Duitsland als een oorlogsmisdaad en voor deze reden staat de beklaagde dan ook voor de rechter. A. Ladjevardi bekende dat hij in contact stond met de terreurorganisatie IS reeds voor zijn vertrek naar Syrië en was zelfs te zien in een You Tube clip gedraaid in Duistland die mensen opriep om naar Syrë te vertrekken voor de djihad. In october 2015 werd hij in Frankfurt gearresteerd en zit sindsdien in de gevangenis. Er lopen nog een tiental andere dossiers wegens oorlogsmisdaden tegen terugekeerde djihadisten, en we kijken dan ook uit naar de uitspraak in dit proces. 

terror.jpg

03-05-16

Boycott Eurosong 2016

We zijn nooit fan geweest van het Eurosong festival, want iedereen weet dat Eurosong een event is dat als doel heeft om de modale European geestelijk te verzieken, door aanstootgevende individuen te promoten zoals Conchita Wurst en dergelijke meer. Ook het feit dat Israhel en Turkije GEEN Europese landen zijn, maar toch mogen deelnemen aan de Eurosong freekshow is voor ons een reden te meer om een afkeer te hebben tov het hele Eurosong gebeuren in het algemeen. Maar dit jaar gaan ze wel heel ver, zo werd de Palestijnse vlag zelf verboden tijdens heel het Eurosong gebeuren. Ook de vlaggen van Baskenland, Crimea en Artsakh ( een Armeense provincie nvdr ) zijn strikt verboden. De vernoemde landen worden trouwens gelijkgesteld met de terreurorganisatie ISIS, terwijl Palestina door 138 landen word erkend waaronder het Vaticaan. Als volksnationalisten vinden wij deze beslissing schandalig en wraakroepend en roepen wij iedereen op om op alle mogelijke manieren Eurosong dit jaar te boycotten.

 

Voor een Europa der Volkeren! 

Volksnationalisme ja, Staatsnationalisme nee!

Weg met de Eurosong perversie!

Zionisme is terrorisme! 

!13173655_185104008549724_5676762112408542636_n.jpg

 

 

1 mei demonstraties

Wegens organisatorische redenen konden we dit jaar niet deelnemen aan het anti kapitalitisch blok in het Duitse Plauen, maar we overlopen hierbij de verschillende 1 mei demonstraties die overal in Europa plaatsvonden.  

Warsaw, Polen

pol.jpg

 Parijs, Frankrijk

13077100_1573269286304791_8698054516812460277_n.jpg

 Plauen, Duitsland 

ChaWmJOWIAELMbJ.jpg

Brussel, Vlaanderen

IMG_0300.jpg

Borlange, Zweden

demonstranter.jpg

02-05-16

Zondag vind de jaarlijkse Jeanne d'Arc optocht plaats

Zoals elk jaar vind het weekend van de 9 de mei de jaarlijkse C9M demonstratie plaats, ter ere van Jeanne d'Arc en ter ere van Sebastien Deszieu, een Franse militant die vermoord werd door de Franse politie tijdens een demonstratie van de GUD. Net zoals vorig jaar, stappen we dit jaar weer op met Yvan Benedetti en Alexandre Gabriac die door een verbod nu meestappen onder de naam PNF ( Parti Nationaliste Francais ).    

13041084_1283818078300984_2650388683547849089_o.jpg