23-05-16

A.N. is niet te stuiten!

Dat de Autonome Nationalisten Vlaanderen niet te stuiten zijn, is duidelijk als men kijkt naar de delegatie van A.N. dat aanwezig was in Parijs en Utrecht. We krijgen de laatste tijd zoveel mails van mensen die zich willen aansluiten dat we momenteel moeten selecteren wie al dan niet geschikt is om actief te kunnen worden binnen onze groep. Ook werd er vorige week unaniem besloten om een nieuwe woordvoerder te kiezen, nl. Wesly Hendrickx, want Christian Berteryan heeft wegens persoonlijke redenen besloten om na 3 jaar geen woordvoerder meer te zijn. De toespraak van Wesly Hendrickx vorige zaterdag was in Utrecht hield in:    

 
"Beste kameraden, volksgenoten, 
 
 
Mijn naam is Wesley Hendrickx en ik spreek hier vandaag als woordvoerder van de Autonome Nationalisten Vlaanderen. Wij ondersteunen deze betoging vandaag tegen het AZC in de stad Utrecht. Als deze gelukszoekers echt asielzoekers zouden zijn, moeten ze maar naar landen zoals Qatar en Saudi Arabie gaan, bij hun moslim broeders waar ze zelfs hallal kunnen eten. Want hier zijn ze toch niet tevreden en landen als Saudi Arabie kennen geen economische crisis en kunnen die vluchtelingen dan ook beter opvangen dan wij!
 
Ook is het belangrijk om niet alleen het probleem aan te klagen, maar ook de oorzaak van het probleem, namelijk de buitenlandse   Amerikaanse politiek dat slaafs uitvoert wat de zionisten eisen. Door die rampzalige Amerikaanse politiek in Irak, Libie en Srie worden wij nu overspoeld door de gelukszoekers invasie! Alleen maar omdat de vijanden van Israel moesten verdwijnen, zoals Saddam Houssein, Qadaffi en Bashar el Assad. De laatste is er nog steeds en laat ons hopen dat Syrie nog lang standhoud, want anders zijn we helemaal verloren.
 
Kameraden, we moeten blijven strijden tegen de gelukszoekers invasie en tegen de oorzaak van deze invasie, nl de Amerikaanse imperialisten en zionisten die Europa willen vernietigen!" 
 
Deze toespraak maakt dus duidelijk dat de nieuwe woordvoerder op zijn minst dezelfde ideologische lijn zal volgen als zijn voorganger, Christian Berteryan. Onze volgende activiteit is de vormingsavond op 25 juni te Antwerpen met als thema "Germaan zijn is geen misdaad". Na deze vormingsavond gaan we een vakantieperiode inlassen tot september, waar we een nieuw politiek jaar gaan ingaan.

12440755_1135910126432279_113251017066281634_o.jpg

 
 

De commentaren zijn gesloten.