11-05-16

Bart De Wever vind de Antwerpse politie te blank.....

Bart De Wever stelde in 'De Ochtend' op Radio 1 dat het politiekorps van Antwerpen te blank ( sic ) is. Vandaag word er trouwens met het nieuwe diversiteitsbeleid van de Antwerpse politie symbolisch afgetrapt door de ondertekening van een charter. Er komt ook een campagne om Antwerpse "jongeren" te overtuigen om voor de lokale politie te kiezen.

"Iedereen  anders, altijd van dienst", zo titelt het nieuwe "diversiteitscharter"  ( lees volksdoodcharter ) van de Antwerpse politie dat vandaag symbolisch wordt ondertekend. Het is een eerste stap om de "bedrijfscultuur" van de Antwerpse politie om te gooien.

Na Donald Trump en Sadik Khan is het dus de beurt aan Bart De Wever om de zionisatie in een stroomversnelling te zetten, door van diversiteit ( lees volksdood ) een verplicht iets te maken! Binnenkort zul je dus een werkaanbieding bij de Antwerpse politie mislopen omdat je blank bent, en niet Arabisch of Turks . Het is natuurlijk de wereld op zijn kop, als men gaat eisen dat je een vreemdeling moet zijn in eigen land om een openbare functie te kunnen beoefenen.  Ook stellen we ons de vraag hoe moslim agenten zullen reageren in onderzoeken naar terroristen, terroristen die dan misschien mensen zullen zijn met wie ze samen naar de moskee gaan bijvoorbeeld. Laat ons duidelijk zijn dat enkel remigratie van niet indo Europese migranten de oplossing is, en niet de integratie.

Geen integratie, maar remigratie!

Baas in eigen land!  

13187613_190524048007720_1318439927_n.png

De commentaren zijn gesloten.