02-05-16

Churchill was een alcohol verslaafde oorlogsmisdadiger!

Zaterdag gingen enkele van onze militanten als prive persoon, niet als militant van A.N. dus, naar de meeting van het Vlaams Belang te Antwerpen met als thema "Islamterreur, ondergaan of terugslaan". De twee eerste sprekers, nl. Anke Van Dermeersch en Barbara Pas kregen een 9 op 10 qua inhoud en stijl, maar de derde spreker Filip Dewinter behaalde een dikke buis qua inhoud van zijn toespraak, waardoor de mensen in kwestie de meeting vroegtijdig verlieten.  Eerst vergeleek hij Mein Kampf met de Koran, want volgens Dewinter was Mein Kampf een handleiding voor de jodenvervolging en is de koran een handleiding voor terrorisme .... ( sic ). Naast het feit dat deze stelling op alles is gebaseerd behalve op historische feiten is het betrekken van de Tweede Wereldoorlog totaal naast de kwestie als je spreekt over het terrorisme probleem waar we momenteel mee te kampen hebben. 

Maar geschiedenisverkrachting was niet genoeg voor Filip Dewinter, hij ging ook nog eens de aan alcohol verslaafde oorlogsmisdadiger Winston Churchill prijzen en zelfs citeren. Het citeren van Winston Churchill is beledigend als je weet dat de man verantwoordelijk is voor de dood van bijna 300.000 onschuldige burgers tijdens het bombardement op Dresden.

Het bombardement, waaraan meer dan 1.300 Britse en Amerikaanse vliegtuigen deelnamen, ging van start op 14 februari om 10 uur ’s avonds. Binnen drie uur werd voor meer dan 3.900 ton aan brisantbommen en brandbommen boven Dresden afgeworpen, wat resulteerde in een grote vuurstorm in het centrum van de stad. Juist daar hadden zich grote groepen Duitse vluchtelingen verzameld, omdat zij dachten dat de Geallieerden de historische wijk zouden sparen. Er vielen naar schatting tussen de 150.000 a 300.000 dodelijke slachtoffers. Het bombardement werd later door vele historici bestempeld als een oorlogsmisdaad.

Dus Filip Dewinter moet dringend terug naar school want hij kent zijn geschiedenis niet, anders moet hij eens naar onze vormingsavonden komen, want op 30 januari hadden we de bijeenkomst over "De historische waarheid" waar het bombardement op Dresden uitvoerig besproken werd.

358.jpg

De commentaren zijn gesloten.