29-04-16

Pedofiele praktijken als joods ritueel?

Het is algemeen geweten dat pedofilie binnen de islam als "normaal" word beschouwd, kijken we bv maar naar de leeftijd van de "vrouw" van de profeet Mohammed. Maar het is taboe om te spreken over het feit dat er binnen het jodendom ook pedofiele parktijken bestaan die als ritueel omschreven worden. Zo is het bijvoorbeeld een ritueel bij joden om elke mannelijke baby op de  8 ste dag te besnijden ( Brit Milah ) en om het bloed dat onstaat door deze besnijdenis te doen te laten zuigen door een rabbi, wat bij joden de Metzitzah word genoemd. Dit ritueel begint meer en meer controversieel te worden, niet alleen omdat het voor elke beschaafde mens onbegrijpbaar is dat een volwassen iemand de voorhuid van een baby er zou afsnijden, laat staan er aan zuigen als het bloed, maar ook omdat dit ritueel voor herpes besmettingen zorgt. Meer en meer gevallen zijn bekend van besneden baby's die herpes opgelopen hebben nav een besnijdenis. Stemmen binnen de joodse gemeenschap roepen rabby's daarom op om dit ritueel uit te voeren met een plastieke buisje tijdens het zuigen aan de baby penis, maar tot op de dag van vandaag word deze oproep genegeerd. Laat ons duidelijk zijn dat zowel islamitische als joodse rituelen zoals besnijdenissen en rituele slachtingen geen plaats hebben in Europa, want deze satanische rituelen zijn niet combineerbaar met onze normen en waarden.          

erpes2.jpg

28-04-16

Recordbedrag Amerikaanse militaire steun aan Israhel!

Deze week maakte het Witte Huis in Washington bekend dat Amerika bereid was om de militaire steun aan Israhel te verhogen naar een nooit gezien recordbedrag, nadat 83 senatoren ( 51 republikeinen en 32 democraten ) een brief hierover hadden ondertekend. Het huidige bedrag dat Amerika besteed aan militaire steun aan Israhel bedraagt momenteel reeds de helft van het budget dat hiervoor bestemd is. Volgens de huidige regeling ontvangt Israhel maar liefst 3,1 bilioen dollar wat precies 53 % is van de 5,9 billioen dollar dat het Amerikaanse budget voor militaire steun inhoud.

De nieuwe regeling zou maar pas vanaf 2018 van start gaan, maar Israhel vraagt nu reeds om het bedrag op te voeren naar 5 ( ... ) billioen dollar. Na de Iran deal hadden de Amerikanen zelf al voorgesteld om de militaire steun te verhoogen naar 4, 5 billioen dollar. 

Israel-Map-.jpg

Abdelslam werd onthaald als held!

Gisteren werd de terrorist Salah Abdelslam door ons land overgedragen aan de Franse autoriteiten die hem gisteren overgebracht hebben naar de Franse gevangenis Fleuri-Mérogis. Deze megagevangenis werd gebouw tussen 1964 en 1968 en heeft plaats voor 2.855 gevangenen, maar momenteel verblijven er 4.378 gevangenen in Fleury-Mérogis. 

De komst van S. Abdelslam ging er niet onopgemerkt voorbij, want urenlang riepen gevangen in de Franse gevangenis "Allah Akbar" om de terrorist welkom te heten, verklaarden journalisten die ter plaatse waren. Vreemd genoeg werd er hierover geen melding gemaakt in de media. Enkel op RT ( Russia Today ) werd er hiervan melding gemaakt, de vraag mag dan ook gesteld worden WAAROM dat dit verzwegen word? 

13076667_180945865632205_3829122770875260795_n.jpg

27-04-16

Zelfs extreem links geeft toe, moslim provoceerde!

Naar aanleiding van het incident tijdens de mars tegen terreur te Antwerpen waar een moslim betogers aanviel met een bijl, kregen we op een extreem linkse site een foto te zien waarop duidelijk te zien is hoe de aanvaller en een medeplichtige bewust provoceren door met een middelvinger naar de betogers te wijzen en tegelijkertijd te filmen, om nadien waarschijnlijk het slachtoffer te kunnen spelen. Toen de betogers reageerden haalde de moslim een bijl in zijn winkelzaak waarmee hij de betogers te lijf wou gaan. Er bestaat dus geen enkele twijfel over het feit dat de moslim aanvaller zelf begonnen is met provoceren. 

pegid.jpg

25-04-16

101 jaar geleden vond de Armeense genocide plaats

Gisteren vonden er overal ter wereld demonstraties plaats n.a.v. de herdenking van de Armeense genocide die op 24 april plaatsvond. Dit jaar is het precies 101 jaar geleden dat het Ottomaanse rijk 1,5 miljoen Armeniërs vermoorde. Gisteren was er in Brussel ook een demonstratie van de Armeense genocide in ons land, en er was een delegatie van de Autonome Nationalisten aanwezig om stil te staan bij deze gebeurtenis.

Gerechtigheid voor het Armeense volk!

Turkije in de EU, dat nooit! 

13055599_178113305915461_7661440140974670551_n.jpg

Moslim die mars tegen terreur aanviel blijkt fan van anti blank racisme te zijn!

De man die zaterdag vanuit zijn winkel de mars tegen terreur aanviel met een bijl, blijkt op facebook de naam "Aliba Twee Punt Nul" te hebben. Rechtsactueel is er achter gekomen dat de man op zijn profiel post plaatste waaruit blijkt dat de man fan is van anti blank racisme. De man viel dus de mars tegen terreur doelbewust aan, en zijn bedoeling was dan ook om slachtoffers te maken. Het is dan ook schandalig en wraakroepend dat de dader gisteren reeds werd vrijgelaten en dit zonder in verdenking te worden gesteld voor poging tot moord. Was het een blanke geweest die een anti racisme betoging had aangevallen met een bijl, had de man de komende jaren in de gevangenis mogen zitten. 

pegida23042016winkelmoslimextremistfacebook.jpg

pegida23042016winkelmoslimextremistfacebookprofielflikko.jpg

24-04-16

Mars tegen terreur

Gisteren vond de mars tegen terreur plaats in Antwerpen, en het werd een succes met meer dan 400 deelnemers. De aankondiging van de onbekende groep "Antwerp Antifa" om de betoging te verstoren, bleken loze woorden want we hebben niet 1 extreem linkse tegenbetoger gezien, zelfs niet in de verte.... Wel was er in het begin van de betoging een incident met een moslim die de betogers te lijf wou gaan met een bijl. Dankzij het snelle ingrijpen van de ordedienst en politie werd vermeden dat er gewonden vielen. De mars tegen terreur was een succes en zeker voor herhaling vatbaar!13096273_721387227998755_7365353387431912657_n.jpg

22-04-16

Finkielkraut verdedigd Polanski, ze was 13 jaar en dus geen kind meer....

jud.jpg

 

 

De Franse ( zijn naam klinkt nochtans anders ) filosoof Alain Finkielkraut verdedigde op 9 oktober tijdens een radio interview op de radiozender France Inter de bekende cineast Roman Polanski die in Amerika werd gearresteerd in 1977 wegens verboden seksuele handelingen met een minderjarige van 13 jaar. Hij verklaarde "Polanski is geen verkrachter, noch een pedofiel, het slachtoffer dat haar klacht terugtrok en financieel vergoed werd was geen kind meer op het moment van de feiten."

Op 10 maart 1977 had Roman Polanski bekend een seksuele relatie te hebben met een minderjarige van 13 jaar, Samanta Geimer, na een fotoshoot te Los Angeles, Amerika. Tijdens het proces, verklaarde S. Geimer voor de Grand Jury dat hij haar champagne had laten drinken en gedrogeerd had en zonder succes probeerde om zijn avances af te wijzen. Twee weken nadien werd Roman Polanski in verdenking gesteld voor "het toedienen van verboden middelen aan een minderjarige en obscene daden ten aanzien van een kind onder de 14 jaar, verkrachting door middel van drugs, perversie en sodomie" volgens de Los Angeles Times. Een akkoord werd gesloten met de procureur en de familie van het slachtoffer dat hun dochter geen trauma wou bezorgen door publiekelijk te moeten getuigen. Polanski pleitte schuldig voor de aanklacht van verboden seksuele relatie en de andere aanklachten vervielen. De cineast werd 42 dagen opgesloten in de gevangenis van Chino te Los Angeles. Op 17 december 1977 verneemt hij dat hij 50 jaar cel riskeert in de VSA en besloot te vluchten voor de Amerikaanse justitie.

Hij vond zijn toevlucht in Parijs en sindsdien reisde hij probleemloos naar verschillende landen tot aan zijn arrestatie in Zwitserland op 26 september van vorig jaar. Alain Finkielkraut verklaarde op France Inter dat hij het verschrikkelijk vond hoe de massa reageerde t.o.v deze zaak, want als je spreekt over iemand van 13 jaar dan spreken we niet meer over een kind ..... Ook is volgens Finkielkraut artiest zijn geen privilege, maar een handicap. We laten de lezers zelf oordelen, maar de afkomst van zowel Alain Finkielkraut als Roman Polanski toont aan dat mensen die uit het midden Oosten afkomstig zijn, andere normen en waarden hebben als Europeanen, zoveel is duidelijk.
 

 

20-04-16

Antifa doet oproep tot geweld!

Zaterdag vind er de "Mars tegen Terreur" plaats te Antwerpen, waar de Autonome Nationalisten Vlaanderen zullen aan deelnemen. Op het internet circuleert er sinds gisteren een oproep van de onbekende groep  "Antwerp Antifa" om deze mars te verstoren, er word zelfs gesproken over "Let's fight, white pride". Uit ervaring weten we dat extreem links zelden deze woorden in daden omzet, hoogstens zullen we enkele extreem linkse figuren in de verte te zien krijgen die achter een horde politieagenten zeer stoer enkele slogans zullen roepen. Wij zullen in ieder geval van de partij zijn om er op toe te zien dat extreem links geen geweld zal kunnen plegen zaterdag te Antwerpen.

13054995_1576365132675145_1424010130574601687_o.png

19-04-16

AZC weg ermee!

De Autonome Nationalisten Vlaanderen ondersteunen de demonstratie van "AZC Utrecht nee!" en de NVU om op 21 mei te demonstreren tegen een AZC te Utrecht, Nederland. Allen daarheen!

12970812_171684563225002_4450451855000432886_o.jpg

De Baath partij wint de verkiezingen in Syrië!

Vorige week vonden er in Syrië parlementsverkiezingen plaats, ondanks alle pogingen van Amerika, Israël, Turkije, Saudi Arabië, enz.... om deze verkiezingen te dwarsbomen. Er was een opkomst van 58% wat betekent dat 5.085.444 Syriërs gingen stemmen van de 8.834.994 kiesgerechtigenden. Een opkomst van 58 % is vergelijkbaar met de opkomst tijdens de laatste verkiezingen in Canada. In steden zoals Homs was de opkomst 80 % en in bv Tartous was de opkomst maar 52 %, de reden hiervoor is dat de motivatie om te stemmen in bv Homs groter is door de feit dat deze stad onlangs nog bevrijd werd door het Syrische leger en de bevolking de regering dan ook wil bedanken voor deze bevrijding en Tartoes nauwelijks geconfronteerd werd met het buitenlands terrorisme.  Opmerkelijk is ook dat 140.000 Syrische vluchetelingen vanuit Libanon toch naar Syrië kwamen om hun stem uit te brengen. De verkiezing werd een duidelijke overwinning voor de Baath partij van Bashar el Assad en haar bondgenoten, want ze behaalden een ruime meerderheid van 200 op de 250 zetels die het parlement telt.     

9831_685592658158592_1303940726_n.jpg

15-04-16

Erdogan is een geitenneuker!

De Duitse regering geeft toestemming om de komiek Jan Böhmermann te vervolgen wegens belediging van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Dat heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel zojuist bekendgemaakt, weet het ANP.

Erdogan had de Duitse regering om vervolging gevraagd. Böhmermann had de Turkse president in zijn satirische televisieprogramma onder andere uitgemaakt voor geitenneuker. Voor de vervolging wegens belediging van een bevriend staatshoofd moet de Duitse staat formeel toestemming geven.

Als Autonome Nationalisten vinden we deze vervolging SCHANDALIG, aangezien Erdogan een islamist is die zelf bloed aan zijn handen heeft aangezien hij terroristen steunt in Syrië. Erdogan is dus niet alleen een geitenneuker maar vooral een terrorist! Ook ontkent Turkije nog steeds de Armeense genocide, dus Europa moet Turkije en Erdogan voor de rechter brengen, en niet omgekeerd! 

  

12974328_168282596898532_2055070840678454663_n.jpg

 

Een Israëlische minister weigert een vrouw een hand te schudden!

Deze week ging de Franse minister van sociale zaken en gezondheid, Marisol Touraine op bezoek naar Israël. Wat onze media opmerkelijk genoeg niet haalde is dat ze ontvangen werd door Yaakov Litzman, van de ultra religieuze partij Agoudath Israël en dat deze de Franse politica weigerde de hand te schudden, want het was een vrouw....

We stellen ons dan ook de vraag of de pers ook gezwegen had was het een Palestijn geweest die ( hypotetisch ) haar de hand niet had willen schudden.

relig.jpg

 

14-04-16

De Oostenrijkers werden op gepaste wijze bestraft

heinz-christian-strache-Austrian-PM-visit-to-israel-2016-400x267.jpg

Gisteren ging Heinz-Christian Strache van de Oostenrijkse partij FPO op uitnodiging van Benjamin Netanyahoe op bezoek naar Israël en ging daar o.a. de klaagmuur bezoeken. Strache deed gisteren voor de media een paar zeer opmerkelijke uitspraken, zoals "De Oostenrijkers die collaboreerden met de Duisters werden op gepaste wijze gestraft", "Europa werd gebouwd op basis van christelijk joodse ( sic ) waarden" en "De holocaust is de ergste misdaad in de geschiedenis". Strache, die de politieke opvolger van J. Haider is, vormt dan ook niet voor niets een coalitie met Geert Wilders, Marine Le Pen en het Vlaams Belang in het Europarlement. Het spreekwoord "Als ik zie wie je vrienden zijn, weet ik wie je bent", werd bij deze dus bevestigd. 

knesset_gruppe-314x400.jpg

 

 

13-04-16

Parlementsverkiezing in Syrië

N.a.v. de wapenstilstand die in februari bereikt werd in Syrië, worden vandaag parlementsverkiezingen gehouden in de socialistische en nationalistische republiek Syrië. Verwacht word dat het volk massaal zijn steun uitspreekt voor de president Bashar El Assad die op massale steun kan rekenen onder de Syrische bevolking in zijn strijd tegen het terrorisme. Er zijn 3.500 kandidaten voor de 250 plaatsen in het Syrische parlement. Deze verkiezingen zijn een tegenslag voor de coalitie van Amerika, Israël, Turkije, Saudi Arabië en co dat al 6 jaar lang met geld en wapens de buitenlandse terroristen in dat land steunen, teneinde het socialistische en nationalistische Syrië te ontwrichten.  De uitslagen worden de komende dagen verwacht, we volgen dan ook de situatie op de voet.  

 

Met Bashar El Assad op naar de totale vernietiging van het terrorisme in Syrië!!!

Steun aan het socialistische en nationalistische Syrië!!!

13006752_1153439678040552_7644426406682691061_n (1).jpg

12-04-16

Agenda

Vorig week end was een druk week end voor de Autonome Nationalisten, maar de komende weken zullen druk blijven. We zullen aanwezig zijn op volgdende activiteiten, nl.   

 

23 april: Mars tegen Terreur, 14 uur Consienceplein, Antwerpen

 

24 april: Betoging ter ere van de Armeense genocide, 14 uur Sint Goedeleplein, Brussel

 

21 mei, betoging tegen AZC, Nederland

 

8 mei: Betoging ter Ere van Jeanne d Arc, Place de l Opera, Parijs

 

25 juni: Vormingsavond, "Germaan zijn is geen misdaad", Antwerpen

 

 ( wegens organisatorische redenen zullen we niet kunnen deelnemen aan de 1 mei demonstratie in Duitsland ) 

13007216_166569333736525_6138886526264193464_n.jpg

10-04-16

Druk week end voor de Autonome Nationalisten Vlaanderen

Dit week end was een druk week end voor de Autonome Nationalisten Vlaanderen, we waren zaterdag met een klein tiental militanten aanwezig op het jaarlijks NVU ledencongres dat ergens in Nederland plaatsvond en we waren zondag ook met een kleine delegatie aanwezig op de August Bormsherdenking. Zaterdag hebben we als A.N.V. onze steun bevestigd aan de NVU waarmee de samenwerking vlotter en vlotter begint te lopen en hebben we ook officieel gemaakt dat op 25 juni onze komende vormingsavond plaatsvind. Op de Bormsherdenking hebben we hulde gebracht aan de Vlaamse martelaar August Borms die 70 jaar geleden op brutale wijze vermoord werd door het belgische regime, als Vlamingen zullen we dan ook nooit de misdaden van het belgisch regime vergeten tov het Vlaamse volk. 

 

A.N.V. en N.V.U., eenheid maakt macht!

Gerechtigheid voor August Borms!

12928306_1059135307477089_7358955763492015873_n.jpg

08-04-16

Volgende activiteit!

Na het succes van onze laatste vormingsavond op 30 januari over "De historische waarheid" te Antwerpen, organiseren we op 25 juni een nieuwe vormingsavond met als thema "Germaan zijn is geen misdaad". Voor meer info, gelieve ons een mail te sturen.

12472414_160870474306411_5845593577304927124_n.jpg

06-04-16

Azerbedjaanse agressie tegen Armenië

Zaterdag viel Azerbedjan de Armeense provincie Nagorno Karabagh aan, een grondgedied dat sinds de Sovjet Unie omstreden is. De Sovjets gaven het Armeens gebied nl. aan de Azeri's terwijl het voor 98% bewoond werd door Armeniërs. Na de Sovjet Unie namen de Armeniërs Nagarno Karabagh terug in, en tot op de dag van vandaag leid dit tot spanningen tussen Armenië en Azerbedjan. Opvallend is dat Azerbedjan niet alleen openlijk gesteund word door Turkije maar nu ook door Israël dat 40% van haar petrolium koopt van Azerbedjan.  Zo werden er bv drones gebruikt door de Azeris van Israëlische makkelij en riepen de Azeri's de Israeli's op om zich te moeien in het conflict. Als voksnationalisten steunen de Autonome Nationalisten Vlaanderen natuurlijk de legitieme strijd an de Armeniërs voor zelfbeschikking over hun grondgebied. Israël erkent tevens na 101 jaar na de feiten nog steeds de Armeense genocide niet uit loyaliteit t.o.v. Turkije. Ook klagen we de rol van de "As van het kwaad" aan, want Turkije, Israël en de VS spelen weer een leidinggevende rol in dit conflict, 2 dagen voor de agressie was de Azerische dictator Alijev bv nog in Amerika waar hij ook een ontmoeting had met de zionistische lobby. Sinds gisteren werd er trouwens een wapenstilstand aangekondigd door beide partijen, waarschijnlijk tot stand gekomen door het grote verlies aan Azerische kant van zowel soldaten als materieel. 

12924577_162548900805235_1986297830638131223_n.jpg

12932655_162393840820741_8255764515412281712_n.jpg

04-04-16

Mars tegen terreur!

FB_IMG_1459798478220-1.jpg

03-04-16

Waren Redouane en Mohamed neo nazi hooligans?

Gisteren kwamen een honderdtal "jongeren" in Molenbeek op straat al roepend " On va tuer des racistes!". Men zou het logisch vinden hadden ze "On va tuer des terroristes" geroepen, maar nee, ze riepen dus iets anders. Tijdens deze rellen werd een vrouw overreden van Noord Afrikaanse origine en onmiddelijk werd er in zowel binnenlandse als buitenlandse media verslag gemaakt dat neo nazi hooligans verantwoordelijk waren voor deze aanslag. Probleem is wel dat zeer snel de namen bekend waren van de daders van deze laffe aanslag, nl. Redouan en Mohamed. Er bestaat dus weinig twijfel over het feit dat de daders geen neo nazi hooligans waren maar wel ( weer eens ) Noord Afrikanen. Stel u voor dat de daders inderdaad autochtonen waren geweest en niet allochtonen,  welke heisa dit zou veroorzaakt hebben.  We klagen bij deze dan ook de hypocrisie aan van de leugenpers dat twee maten en twee gewichten hanteert naar gelang de afkomst van daders van misdrijven. Schaam u leugenpers!

FB_IMG_1459675754105.jpg

Extreem linkse provocateurs worden gearresteerd

Gisteren kwamen een dertigtal extreem linkse provocateurs toch bijeen aan de Beurs te Brussel ondanks het verbod van de Brusselse autoriteiten om te betogen. Terwijl vorige week de politie niets deed toen diezelfde extreem linkse amokmakers de vreedzame voetbalsuporters die kwamen rouwen voor de slachtoffers van de aanslagen in ons land uitdaagden, werden ze deze keer wel tijdig gearresteerd om te verhinderen dat ze voor ongeregeldheden gingen zorgen. We wensen dan ook de Brussels politie te feliciteren met het feit dat ze de extreem linkse lijkenpikkers niet heeft toegelaten om aan politieke recuperatie te doen, want slachtoffers van terreur gebruiken voor politieke doeleinden is een schande! 

FB_IMG_1459676505706.jpg