28-03-16

Hulde aan de Casuals United!

Gisteren kwamen er ondanks het verbod van het systeem toch 400 jongeren de straat op om te betogen tegen het terrorisme! Voornamelijk voetbalsuporters, die zich verzamelen onder de naam Casuals United verzamelden in Vilvoorde om dan in groep naar Brussel te gaan. Er waren natuurlijk ook militanten van A.N. aanwezig, ook al geraakten ze niet allemaal tot aan de beurs door het feit dat alle straten rond de beurs afgezet waren door de politie. Als echte helden hebben de Casuals United de beurs even bevrijd van de extreem linkse lijkenpikkers die al enkele dagen de beurs gebruikten om aan walgelijke politieke recuperatie te doen. Enkele extreem linkse heethoofden die de confrontatie opzochten werden dan ook op gepaste wijze op hun plaats gezet. De Autonome Nationalisten steunen de Casuals United en we scharen ons dan ook achter hun oproep om op 23 april naar Antwerpen te gaan. De straat is van ons, en het is tijd voor eenheid!

24-03-16

Wie denkt dat Trump de oplossing is, snapt het probleem niet

Als volksnationalisten zijn we onvoorwaardelijk voor het zelfbeschikkingsrecht der volkeren, dus ook voor het Palestijnse volk. Ook zijn we als Nationaal Revolutionairen gekant tegen het Amerikaans imperialisme, dat oa de oorzaak is van het bestaan van de terreurorganisatie IS. Had Amerika de legitieme Iraakse president Saddam Houssein niet van de macht gehaald door een illegale agressie tegen dat land, hadden we nu geen 50.000 gewapende terroristen in Syrië en Irak. De Baath partij dat aan de macht was in Irak was een doorn in het oog voor de piratenstaat Israël, en vandaar moest Saddam Houssein ten alle koste verdwijnen.  Voor dezelfde reden word het seculiere Syrië van Bashar El Assad al vijf jaar lang gedestabiliseerd door een coalitie van Amerika, Turkije, Saudi Arabië, Qatar en Israël, voor wie een socialistische en nationalistische regering in Syrië een doorn in het oog betekent. 

In die optiek beseften we dan ook ten volle dat geen enkele presidentskandaat in de Verenigde Staten iemand was die bovenvermelde problemen kon oplossen. Maar bij Donald Trump kregen we de indruk dat hij toch niet zo slecht zou zijn. Het bleek heel snel zand in ogen, want op 21 maart was hij samen met Ted Cruz op de omstreden AIPAC bijeenkomst in Washington en verklaarde hij dat hij de Amerikaanse ambassade in Israël wilde laten verhuizen naar Jerusalem want "Jerusalem is de enige echte hoofdstad van Israël" ( sic )

Ook de historische deal met Iran wil Trump naar eigen zeggen begraven, want deze deal zou katastrofaal zijn voor Amerika, Israël en het hele Midden Oosten ( sic ) dit terwijl Iran samen met Syrië grote offers brengt om de terreurorganisatie IS in Syriê en Irak te verslaan. Het is dus overduidelijk dat de "axe of recistance" ( Syrië, Iran, Hezbollah ) ook voor Trump een doorn in het oog is, en daarom zal de imperialistische Amerikaanse politiek gewoon voortgezet worden of het nu Hillary Clinton is of Trump die de volgende Amerikaanse president zullen zijn. 

We hebben op onze site reeds een artikel geplaatst over het verschil tussen zionisme en judaisme, waar we onze steun kenbaar maakten voor de religieuze thora joden voor wie de zionistische entiteit een misdaad is aangezien de joden volgens de thora geen land mogen hebben tot de terugkeer van de Messias. De staat Israel is dan ook een anti judaistische staat en de thora joden strijden dan ook voor de terugkeer naar de situatie van voor 1948, waar joden en Palestijnen in vrede leefden in Palestina, en dit kunnen we als volksnationalisten enkel onderschrijven. Diezelfde thora joden waren weer in grote getallen aanwezig samen met pro Palestina betogers in Washington om te protesteren tegen de AIPAC bijeenkomst, maar de duizenden thora joden die betoogden tegen het zionisme werden eens te meer doodgezwegen door de media die in handen is van de zionistische lobby.  

Stop het Amerikaanse imperialisme! 

Steun aan de 'axe of recistance"!

Vrijheid voor het Palestijnse volk!

trump.jpg

Nieuwe affaire Dutroux?

Gisteren kwam aan het licht dat één van de daders van de aanslagen eigenlijk in de cel had moeten zitten, en de aanslagen dus vermeden hadden kunnen worden. Ibrahim El Bakraoui werd in 2010 veroordeeld tot 10 jaar effectiefe gevangenisstraf voor een mislukte overval waarbij zelfs geschoten werd op de politie met een kalaschnikov. Reeds in 2015, na de helft van zijn straf, kon de betrokkene reeds genieten van een vervroegde vrijlating. Kort na zijn vervroegde vrijlating koos El Bakraoui het hazenpad, maar om het nog erger te maken werd de bertokkene aangehouden in Gaziantep te Turkije. Gaziantep staat internationaal bekend als de draaischijf voor internationale terroristen om naar Syrië te gaan, maar als de Turkse autoriteiten Belgie op de hoogte brengt van de arrestatie van de betrokkene, word er NIETS gedaan, en laten ze hem opnieuw ontsnappen, ditmaal naar Nederland. Door het feit dat ze hem toen hebben laten gaan, draagt de Belgische regering dus volledige verantwoordelijkheid voor de aanslagen in Zavemtem en Brussel. Word vervolgd...

12246910_142104869516305_2885165475377454569_n.jpg

 

23-03-16

Vecht voor Vlaanderen!

12885882_140202369706555_5803377934351753872_o.jpg

22-03-16

Terreur in Brussel

Deze morgend vond er een aanslag plaats in de luchthaven van Zaventem alsook ik de Brusselse metro. In de luchthaven stierven er 13 mensen en in de Brusselse metro stierven er 15 mensen, ook zijn er op beide plaatsen tientallen gewonden. Weer is er een link met Syrië en meer dan ooit roepen we op om de legitieme strijd van Bashar el Assad tegen het terrorisme te steunen, zodat het terrorisme in Syrië eindelijk word uitgeroeid. 

FB_IMG_1458646519838.jpg

17-03-16

Totalitarisme in Duitsland!

Zaterdag waren we in Amsterdam voor de NVU manifestatie voor de vrijheid van meningsuiting voor nationalisten, en dat dit thema een actueel thema is werd gisteren nogmaals duidelijk want in Duistland heeft het totalitaire regime zomaar een Duiste vereniging verboden wegens het hebben van een "verkeerde" mening. We stellen ons de vraag wat er gedaan werd na de massa-aanrandigen en verkrachtingen in Keulen op oudejaarsavond, werd er toen ook zo repressief opgetreden? We kennen allemaal het antwoord.....  

1933848_129979547395504_2893661774684704501_n.jpg

16-03-16

Terroristen in Brussel

Gisterennamiddag stuitte de politiediensten tijdens een huiszoeking m.b.t. de aanslagen van Parijs op gewapende terroristen in de Brusselse gemeente Vorst. Zonder aarzelen openden de terroristen het vuur, waarbij 4 politieagenten gewond raakten. Enkele uren later kon 1 terrorist gedood worden en 2 andere gearresteerd worden. Het dode lichaam zou een Algerijn zijn en de 2 gearresteerden, zijn 2 broers. ( zie onderstaande foto ) Ook worden er nog 2 verdachten intensief opgespoord.

In het appartement werd een IS-vlag en IS-propaganda materiaal gevonden, dus er bestaat geen enkele twijfel over het feit dat de betrokkenen IS-terroristen waren. Deze gebeurtenis toont nogmaals aan dat de terroristen onder ons aanwezig zijn, en dat er geen enkele consensus kan bestaan met terroristen maar enkel de uitroeiing ervan het doel moet zijn, zoals de Syrische regering samen met Rusland in de praktijk doet.  We volgen de situatie op de voet en houden u op de hoogte. 

khalidibrahim.jpg

14-03-16

Nationalistes Autonomes Wallonie in actie!

Zaterdag waren er ook 2 kameraden van de Nationalistes Autonomes Wallonie aanwezig op de NVU manifestatie te Amsterdam, waaronder de woordvoerder van de N.A.W., Axel Nokin die een korte toespraak hield. Hieronder vind u de beelden van zijn toespraak die vertaald werd door onze woodvoerder Chris Berteryan.

 

Politieke correctheid binnen de Vlaamse Beweging

N.a.v. de NVU manifestatie van afgelopen zaterdag kregen we berichten vanuit de sectarische en politiek correcte Vlaamse Beweging over het feit dat er mensen werden gearresteerd voor het brengen van de hitlergroet (volgens de leugenpers ). We wensen hierbij dan ook duidelijk te maken dat de 2, 3 mensen in kwestie totaal onrechtvaardig werden gearresteerd door de politieke politie van Amsterdam, omdat oa een zwaaigebaar verkeerd geïnterpreteerd werd. Ironisch dus dat mensen die steeds klagen over de leugenpers, deze keer de leugens van de leugenpers als de heilige waarheid gaan beschouwen.....   

Wij klagen ook aan dat wanneer extreem linkse betogers de linkervuist in de lucht steken en dus de communistische groet brengen, dat het leven heeft gekost aan meer dan 100 miljoen mensen, er geen haan om kraait. Wij doen dus niet mee aan de heksenjacht van het systeem en de leugenpers tegen nationalisten.  

Ook hebben we gelezen op de pagina van de NVU dat er een intern onderzoek word gevoerd om precies te weten wie wat heeft gedaan, maar alles wijst erop dat 2 mensen naar elkaar zwaaiden en dat dit verkeerd geïnterpreteerd werd. En wat cijfers betreft, zien we dat de Hells Angels ook de cijfers 18 gebruiken, dus zijn de Hells Angels bij deze ook neo nazi's? Sommige mensen zien blijkbaar overal nazi's, maar daar bestaat een oplossing voor, de psychiater!

10333742_974477175979591_2731353081631404636_o.jpg

 

Geslaagde NVU manifestatie te Amsterdam

Zaterdag vond de NVU manifestatie plaats ivm "Vrijheid van meningsuiting, ook voor nationalisten!", en met een 60 tal aanwezigen mogen we spreken van een geslaagde manifestatie zeker als we alle veiligeidsoverweging van de stad Amsterdam in overweging nemen, er werden namelijk maar liefts 700 agenten ingezet! Verzamelplaats was Amsterdam Sloterdijk waar we opgehaald werden door een bus van de stad Amsterdam die ons bracht naar de plaats van de manifestatie, nl de Stropera. Aan de overkant stonden ongeveer evenveel extreem- linkse tegenbetogers, die dus betoogden tegen de vrijheid van meningsuiting.....

Sprekers waren NVU voorzitter Constant Kusters, A.N.V. woordvoerder Chris Berteryan, N.A.W. woordvoerder Axel Nokin en een Noorse gastspreker Morten L. 

Hieronder vind u een mooie reportage over de geslaagde manifestatie van zaterdag. 

10-03-16

EU totalitarisme

Onlangs hadden we al een artikel geschreven met als tittel "Op weg naar een totalitaire staat?", maar sindsdien is het enkel van kwaad naar erger gegaan. Mensen arresteren voor het dragen van een varkensmuts is al te gek voor woorden, maar zelfs volksvertegenwoordigers in het Europarlement zijn niet veilig voor het totalitarisme van de EU, zo werd een tentoonstelling over Syrië van Udo Voigt gewoon verboden en werd deze week een Griekse Europarlementair gewoon uit de zaal gezet wegens een kritische uitspraak tov Turkije. Ook kwam er deze week in het nieuws dat men "zeer zwaar tilde" aan het kleven van zelfklevers op een joods museum tijdens de Israelische agressie tegen Gaza in 2014, maar zeer opvallend vind men dus het doden van 4000 burgers in die periode de normaalste zaak van de wereld. Ook het bezetten van een souverein land als Palestina word niet in vraag gesteld, en zeker niet feit dat de Gazastrook een echte gevangenis is, waar mensen op water en brood leven. Deze week trouwens kwam er in het nieuws dat de zoo van Gaza genoodzaakt was om de laatste levende dieren te verkopen aan een buitenlandse zoo aangezien de dieren stierven aan hongersnood. Het is dus maar waar je als mens "zwaar aan tilt".....

08-03-16

Update over NVU demo Amsterdam

De NVU betoging van aanstaande zaterdag is toegelaten en zal doorgaan om 13 uur aan de Stropera te Amsterdam. Voor meer info kunt u ons via deze blog contacteren. Tot zaterdag iedereen!

12710723_1067138566642769_1610327179504632854_o.jpg

 

01-03-16

Solidariteit met de NPD!

Vandaag is in Duitsland het proces begonnen tegen de NPD, met als bedoeling de partij te verbieden. Duitsland gaat dus meer en meer de dictatoriale toer op, want de NPD is een democratische partij dat zelfs een vertegenwoordiger heeft in het Europarlement. De enige misdaad van de NPD is om een verkeerde mening te hebben, en zich te verzetten tegen de huidige dogma's die ons door het systeem opgedrongen worden. Word vervolgd. 

 

Vrijheid van meningsuiting ook voor volksnationalisten!  

12798968_934060143315943_6396000009483554371_n.jpg