24-03-16

Wie denkt dat Trump de oplossing is, snapt het probleem niet

Als volksnationalisten zijn we onvoorwaardelijk voor het zelfbeschikkingsrecht der volkeren, dus ook voor het Palestijnse volk. Ook zijn we als Nationaal Revolutionairen gekant tegen het Amerikaans imperialisme, dat oa de oorzaak is van het bestaan van de terreurorganisatie IS. Had Amerika de legitieme Iraakse president Saddam Houssein niet van de macht gehaald door een illegale agressie tegen dat land, hadden we nu geen 50.000 gewapende terroristen in Syrië en Irak. De Baath partij dat aan de macht was in Irak was een doorn in het oog voor de piratenstaat Israël, en vandaar moest Saddam Houssein ten alle koste verdwijnen.  Voor dezelfde reden word het seculiere Syrië van Bashar El Assad al vijf jaar lang gedestabiliseerd door een coalitie van Amerika, Turkije, Saudi Arabië, Qatar en Israël, voor wie een socialistische en nationalistische regering in Syrië een doorn in het oog betekent. 

In die optiek beseften we dan ook ten volle dat geen enkele presidentskandaat in de Verenigde Staten iemand was die bovenvermelde problemen kon oplossen. Maar bij Donald Trump kregen we de indruk dat hij toch niet zo slecht zou zijn. Het bleek heel snel zand in ogen, want op 21 maart was hij samen met Ted Cruz op de omstreden AIPAC bijeenkomst in Washington en verklaarde hij dat hij de Amerikaanse ambassade in Israël wilde laten verhuizen naar Jerusalem want "Jerusalem is de enige echte hoofdstad van Israël" ( sic )

Ook de historische deal met Iran wil Trump naar eigen zeggen begraven, want deze deal zou katastrofaal zijn voor Amerika, Israël en het hele Midden Oosten ( sic ) dit terwijl Iran samen met Syrië grote offers brengt om de terreurorganisatie IS in Syriê en Irak te verslaan. Het is dus overduidelijk dat de "axe of recistance" ( Syrië, Iran, Hezbollah ) ook voor Trump een doorn in het oog is, en daarom zal de imperialistische Amerikaanse politiek gewoon voortgezet worden of het nu Hillary Clinton is of Trump die de volgende Amerikaanse president zullen zijn. 

We hebben op onze site reeds een artikel geplaatst over het verschil tussen zionisme en judaisme, waar we onze steun kenbaar maakten voor de religieuze thora joden voor wie de zionistische entiteit een misdaad is aangezien de joden volgens de thora geen land mogen hebben tot de terugkeer van de Messias. De staat Israel is dan ook een anti judaistische staat en de thora joden strijden dan ook voor de terugkeer naar de situatie van voor 1948, waar joden en Palestijnen in vrede leefden in Palestina, en dit kunnen we als volksnationalisten enkel onderschrijven. Diezelfde thora joden waren weer in grote getallen aanwezig samen met pro Palestina betogers in Washington om te protesteren tegen de AIPAC bijeenkomst, maar de duizenden thora joden die betoogden tegen het zionisme werden eens te meer doodgezwegen door de media die in handen is van de zionistische lobby.  

Stop het Amerikaanse imperialisme! 

Steun aan de 'axe of recistance"!

Vrijheid voor het Palestijnse volk!

trump.jpg

Commentaren

Hee interessant artikel veel bijgeleerd over die toestanden

Gepost door: van eynde | 24-03-16

Reageren op dit commentaar

Hee interessant artikel veel bijgeleerd over die toestanden

Gepost door: van eynde | 24-03-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.