14-03-16

Politieke correctheid binnen de Vlaamse Beweging

N.a.v. de NVU manifestatie van afgelopen zaterdag kregen we berichten vanuit de sectarische en politiek correcte Vlaamse Beweging over het feit dat er mensen werden gearresteerd voor het brengen van de hitlergroet (volgens de leugenpers ). We wensen hierbij dan ook duidelijk te maken dat de 2, 3 mensen in kwestie totaal onrechtvaardig werden gearresteerd door de politieke politie van Amsterdam, omdat oa een zwaaigebaar verkeerd geïnterpreteerd werd. Ironisch dus dat mensen die steeds klagen over de leugenpers, deze keer de leugens van de leugenpers als de heilige waarheid gaan beschouwen.....   

Wij klagen ook aan dat wanneer extreem linkse betogers de linkervuist in de lucht steken en dus de communistische groet brengen, dat het leven heeft gekost aan meer dan 100 miljoen mensen, er geen haan om kraait. Wij doen dus niet mee aan de heksenjacht van het systeem en de leugenpers tegen nationalisten.  

Ook hebben we gelezen op de pagina van de NVU dat er een intern onderzoek word gevoerd om precies te weten wie wat heeft gedaan, maar alles wijst erop dat 2 mensen naar elkaar zwaaiden en dat dit verkeerd geïnterpreteerd werd. En wat cijfers betreft, zien we dat de Hells Angels ook de cijfers 18 gebruiken, dus zijn de Hells Angels bij deze ook neo nazi's? Sommige mensen zien blijkbaar overal nazi's, maar daar bestaat een oplossing voor, de psychiater!

10333742_974477175979591_2731353081631404636_o.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.