15-11-15

Parijs werd aangevallen

FB_IMG_1447571901126.jpg

Vrijdagavond 13 november werd Parijs aangevallen door terroristen, waarbij 7 zelfmoordterroristen gebruikt werden. Er vielen 129 doden, en deze balans zou nog kunnen stijgen want er zijn nog tientallen gewonden in kritieke toestand in ziekenhuizen. Als Autonome Nationalisten waarschuwen wij al jaren voor dergelijke aanslagen, maar men wou niet luisteren. Ondertussen is bekend geworden dat de daders WEER teruggekeerde Syriëstrijders zijn, die jarenlang ongestraft oorlogsmisdaden hebben kunnen plegen en bewapend en gefinancierd werden door Amerika, Israël, Saoedi Arabië ea.

Wij vinden het dus gepast dat iemand als de Franse president Hollande ontslag zou nemen, want hij was de eerste om de terroristen in Syrië openlijk te steunen, want het waren toch maar gematigde rebellen die tegen een dictator vochten....

Positief is dat alle wereldleiders nu spreken van de vernietiging van IS, en de collaboratie tussen Westerse landen en de terroristen in Syrië nu officieel begraven werd.  Word vervolgd. 

De commentaren zijn gesloten.